Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 743 Çözümler 3 Dün 13:29 #11 Yanlış bilgi Sakuya Izayoi dedi: Oyun online mı? Offline modu yok mu? Kesin bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Offline oynanabiliyor oyun bende var.
Sakuya Izayoi dedi: Oyun online mı? Offline modu yok mu? Kesin bilgi var mı? Genişletmek için tıkla... Offline oynanabiliyor oyun bende var.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.265 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 13:36 #12 Hep gece olması can sıkıyor
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.697 Makaleler 5 Çözümler 276 Dün 14:43 #13 @Silverhandim Kanıt gösterebilir misiniz? Gördüğüm her yerde bu oyun internet gerektiriyor yazısına maruz kaldığım için merak ettim.
@Silverhandim Kanıt gösterebilir misiniz? Gördüğüm her yerde bu oyun internet gerektiriyor yazısına maruz kaldığım için merak ettim.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 743 Çözümler 3 Dün 14:45 #14 Sakuya Izayoi dedi: @Silverhandim Kanıt gösterebilir misiniz? Gördüğüm her yerde bu oyun internet gerektiriyor yazısına maruz kaldığım için merak ettim. Genişletmek için tıkla... Play Alone diye bir seçenek var ve o şekilde oynuyorum. Yani cihaz internete bağlı haldeyken oynadım hep, sadece Play Alone modu olduğu için yazdım.
Sakuya Izayoi dedi: @Silverhandim Kanıt gösterebilir misiniz? Gördüğüm her yerde bu oyun internet gerektiriyor yazısına maruz kaldığım için merak ettim. Genişletmek için tıkla... Play Alone diye bir seçenek var ve o şekilde oynuyorum. Yani cihaz internete bağlı haldeyken oynadım hep, sadece Play Alone modu olduğu için yazdım.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.056 Çözümler 6 Yer Pendik Dün 15:37 #15 Oyun hiçbir zaman silinmez sadece Online sunucusu kapanır. The Crew çok saçma bir olaydı.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.745 Makaleler 2 Çözümler 42 Dün 15:41 #16 Normalde bu oyunu sevmem ben. Ama şimdi niyeyse hoşuma gitti, müziği açıp gazlarım.
Kaan Öner Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 5.056 Çözümler 6 Yer Pendik Dün 15:44 #17 Deiinzz dedi: Normalde bu oyunu sevmem ben. Ama şimdi niyeyse hoşuma gitti, müziği açıp gazlarım. Genişletmek için tıkla... Bence en iyi NFS oyunu 4K da oynayın çok güzel araba sesleri ve grafikleri var yağmur efekti hoşuma gitmişti.
Deiinzz dedi: Normalde bu oyunu sevmem ben. Ama şimdi niyeyse hoşuma gitti, müziği açıp gazlarım. Genişletmek için tıkla... Bence en iyi NFS oyunu 4K da oynayın çok güzel araba sesleri ve grafikleri var yağmur efekti hoşuma gitmişti.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.265 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:08 #18 Kaan Öner dedi: Bence en iyi NFS oyunu 4K da oynayın çok güzel araba sesleri ve grafikleri var yağmur efekti hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Bende her iki oyunda var. 2013 yapımı Grid 2 kadar grafikleri iyi değil çarpışma ve sürüş dinamikleride grid 2 ile baş edemez.
Kaan Öner dedi: Bence en iyi NFS oyunu 4K da oynayın çok güzel araba sesleri ve grafikleri var yağmur efekti hoşuma gitmişti. Genişletmek için tıkla... Bende her iki oyunda var. 2013 yapımı Grid 2 kadar grafikleri iyi değil çarpışma ve sürüş dinamikleride grid 2 ile baş edemez.
Yusufir Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:49 #19 NFS Underground temasını yansıtan bir oyundur kendisi. Zamanında PS4 sürümünü indirimdeyken 22₺'ya almıştım.
NFS Underground temasını yansıtan bir oyundur kendisi. Zamanında PS4 sürümünü indirimdeyken 22₺'ya almıştım.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 8.745 Makaleler 2 Çözümler 42 Dün 22:17 #20 Vallahi güzel oyun ya. Deluxe diye araba da veriyor kasılmaya gerek yok.