Need for Speed bilboard görevi tamamlanmıyor

BADİ_1

Centipat
Makaleler
2
NFS Heat'da bilboard görevi var yani rampadan atlayıp tabela kırma görevi. Haritada görünürde hepsi tamamlanmış görünüyor toplam kırılanlara baktığımda ise 59/85 gözüküyor daha önce kırdığım aynı yerlere gittim yarım kalmış yani tam kırılmamış görünüyordu abartmıyorum aynı yeri 6-7 kere defalarca kırdım diğerlerinde de aynı şeyi denedim ama hâlâ 59/85 görünüyor kafayı yiyeceğim bu oyunun Bug'ı mı çözümü var mı? Cevap verirseniz sevinirim.

NFS Heat'da bilboard görevi var yani rampadan atlayıp tabela kırma görevi. Haritada görünürde hepsi tamamlanmış görünüyor toplam kırılanlara baktığımda ise 59/85 gözüküyor daha önce kırdığım aynı yerlere gittim yarım kalmış yani tam kırılmamış görünüyordu abartmıyorum aynı yeri 6-7 kere defalarca kırdım diğerlerinde de aynı şeyi denedim ama hâlâ 59/85 görünüyor kafayı yiyeceğim bu oyunun Bug'ı mı çözümü var mı? Cevap verirseniz sevinirim.

Hocam herhalde sizde bug gibi bir şey olmuş.

Ben hepsini kırmıştım yani bir sorun olmaması lazım.

Merhaba. Ben zamanında oyunu Xbox'tan oynarken tüm bilboardları kırmıştım sorun olmadan. Haritanızın fotoğrafını atma şansınız var mı? Daha önce kırdıklarınız haritada tekrar belirebiliyor kırmış olduğunuz halde.
Fotoğraf atamıyorum ama haritada hepsi tam görünüyor. Ama bazı tabelaların yerine gittiğimde tekrar kırdığım yerlere, tabela yine duruyor ama resmi yarım gibi bu sefer kırıyorum o yarım tabelayı ama kırıldı olarak saymıyor

Buradan bak gözden kaçırdığın bilboardlar vardır. NFS Unbound'da bilboardların yerini keşfedince haritada gözüküyordu bu oyunda öyle sanırım.

xg8o6zrjc8y31.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı