Need for Speed Most Wanted (2005) nereden indirilir?

The Corpse

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 2005 yılında çıkan Need for Speed MW oyunu için güvenilir bir kaynak veya site ismi var mı? Forumda link paylaşmak yasak biliyorum, o yüzden site ismi istiyorum (forumda korsana karşıyız ama bu oyuna başka türlü erişmek mümkün değil.)

Bence RG mechanics repack sürümünü indir. Repack-mechanics sitesinde var.
Eski NFS oyunlarında RG mechanics repacklerini öneririm.

O olmadı My Abondonware sitesine bakabilirsin eski oyunları indirmek için güzel sitedir.

Son düzenleme:
Hocam korsan sitelerde var güvenilirliği sizin boynunuza ama korsan harici indiremezsiniz. En güveniliri internetten hazır CD alabilirsiniz siparişle ama o da çalışır mı çalışmaz mı bilemem.
Oldgamesdownload var. Eski satisi olmayan oyunlar legal bir sekilde indirilebiliyor. Satisi durdugu icin korsan olmuyor.

Oldgamesdownload var. Eski satisi olmayan oyunlar legal bir sekilde indirilebiliyor. Satisi durdugu icin korsan olmuyor.

Zaten herkesin belirttiği yöntem yine legal. Çünkü kimse o oyunu satmıyor.

Eski oyunların düz sürümleri problem çıkarabildiğinden repack önerdim. Repack oyunun en son sürümü oluyor genelde ve ek bir şey yapmadan çalışıyor.

Resmi Need For Speed Discord sunucusunda #retro-nfs kanalındaki sabitlenmiş mesajlardan resmi olarak paylaşılmış eski Need For Speed oyunlarına erişebilirsiniz. İlgili Discord sunucusu:

Zaten herkesin belirttiği yöntem yine legal. Çünkü kimse o oyunu satmıyor.

Eski oyunların düz sürümleri problem çıkarabildiğinden repack önerdim. Repack oyunun en son sürümü oluyor genelde ve ek bir şey yapmadan çalışıyor.
Oyunindir vip denilen sitede popuplar var buda guvenilir olmadigini kanitliyor. Repackler zaten direkt korsan oluyor cunku kirilmis oyunlar ayrica oyun icinde yetkisiz mudahele (introda repack yapan grubun introsu cikmasi gibi) var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı