Need for Speed Unbound Fragmanı Yayınlandı

Benim anladığım oyunun gameplay kısmı tamamen gerçekçi ve Heat'in üzerine hem mekanik hem de grafik anlamında çok şey eklemişler. Anime çizimi sanki bize hikayeyi anlatırken ara sahnelerde göreceğimiz tema gibi geldi. Yoksa oyunda süreceğimiz araba kartondan olmayacak :) Sadece fiyat beni üzdü. %95 indirim olmasını beklemek en iyisi.
 
Farklı tarz denemişler, kötü durmuyor.
Animasyonlar göz yoracak gibi gözüküyor.

Forza'ya rakip olarak çıksa daha etkili olurdu. Alternatif bir şey arıyor insan bazen. NFS'nin kitlesi hala eski oyunlarına yenilik istiyor. Hype yakalaması için hayranlarını dinlemesi gerekiyor. Şu aracı özleyen tek ben miyim?

Eki Görüntüle 1536940
Güzel araba idi, hele hele oyunun başında bu arabayı sürmesi çok keyifliydi.
 
Benim bilgim yok dostum bahsettiğin şeyden. Sokak yarışı kültürü diye bir şey senden duyuyorum zaten. Ben Hızlı ve Öfkeli izleyerek büyümüş bir nesilden geliyorum. O dönemlerde çıkan filmlerde de buna benzer tipler vardı zaten. Günümüze özel bir şey değil bence bunlar.
Yine dediginiz dogru. Rapci kismi icin soylemek istemistim aslinda. Z kusagi araba kulturunu de kendi sevdigi kisma dogru cekiyor.
 
Bana göre hâlâ Forza hazirondan geri oynayış olarak.

Daha oyunun ismini bile doğru yazamamışsın ki Forza haziron ne? :D. Bu oyunu Forza Horizon ile kıyaslayamazsın çünkü ikisinin oynanış biçimi farklı, Forza Horizon serisi basit eğlence + realistik karışımı oynanış içerirken Need for Speed serisi basit eğlence ağırlıklı oynanış içeriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı