U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Haziran 2021 #1 Sorum başlıktaki gibi. Fitnessa başlamak istiyorum ama nefes darlığı sorunum var. Önceden astım hastalığım vardı ama şu anda geçti rabbime bin şükür. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Sorum başlıktaki gibi. Fitnessa başlamak istiyorum ama nefes darlığı sorunum var. Önceden astım hastalığım vardı ama şu anda geçti rabbime bin şükür. Bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Haziran 2021 #2 Anayasada nefes darlığı olanlar fitness yapamaz yazmıyor.
KAWGA Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #3 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Anayasada nefes darlığı olanlar fitness yapamaz yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağlık açısından sormuş.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Anayasada nefes darlığı olanlar fitness yapamaz yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Sağlık açısından sormuş.
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Haziran 2021 #4 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Anayasada nefes darlığı olanlar fitness yapamaz yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamışsınız. Galiba konunun hangi kategoriye açıldığına bakmadınız. Direkt başlığı okuyup geçtiniz.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Anayasada nefes darlığı olanlar fitness yapamaz yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamışsınız. Galiba konunun hangi kategoriye açıldığına bakmadınız. Direkt başlığı okuyup geçtiniz.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 2 Haziran 2021 #5 unknownpeople3 dedi: Hocam yanlış anlamışsınız. Galiba konunun hangi kategoriye açıldığına bakmadınız. Direkt başlığı okuyup geçtiniz. Genişletmek için tıkla... Bende dedim ki yapmanızda sakınca yok.
unknownpeople3 dedi: Hocam yanlış anlamışsınız. Galiba konunun hangi kategoriye açıldığına bakmadınız. Direkt başlığı okuyup geçtiniz. Genişletmek için tıkla... Bende dedim ki yapmanızda sakınca yok.
Muhammed Ali Ergan Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 355 Yer İzmir/Tire 2 Haziran 2021 #6 Hocam yapabilirsiniz ama her daim bir risk bulunmakta. Kendinizi zorlamamaya çalışın.