Neler oynuyorsunuz?

CS 1.6'yı alıp, beğenmeyip, Olumsuz İnceleme Yazıp, iade Ettiğimi söylesem linç Alır mıyım?
Yok hocam sanmam. Sizin fikriniz sonuçta, olabilir.

Belirli bir yaşın üzerindeki kitle olarak nostaljik sebeplerle o oyunu çok seviyoruz. Bunca yıl geçmesine rağmen server’lar hâlâ dolu. Ama dediğim gibi mekanikleri, silah sekmeleri falan CS:GO’dan çok daha zor.

Şu an bunlar yüklü. Sık sık oynadıklarım FIFA 20, Mortal Kombat 11, HZD, RimWorld, FM21.

Bir de daha yeni bitirip sildiklerim var. Death's Door, Beyond Two Souls, Heavy Rain. Heavy Rain hariç hepsini öneririm. Katana Zero'yu da bitirdim ancak tekrar tekrar oynamak istediğim için silmedim. Kesinlikle öneririm. AC Odyssey ve RDR'yi 2 kez bitirdim. Onlara da göz atabilirsiniz.

Red Dead Online olduğuna bakmayın. Online alıp içerisinden Story'i almıştım ucuz oluyor diye.

Hades. Bone Hydra'ya ölmekten duvarı yumruklayacak hâle geldim ama bırakamıyorum oyunu. İlk karşılaştığım zaman kestim daha da kesemiyorum. Bone Hydra'ya bu kadar ölen tek kişi benim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…