Nereden corona virüs bulabilirim?

Adres: İtalya. Uçak bileti alak gel gidek. Hem Türkiye'de geri gelir otobüse biner yaşlıları hallederiz üstüne ülkede genç oranı artar.
 
Adres: İtalya. Uçak bileti alak gel gidek. Hem Türkiye'de geri gelir otobüse biner yaşlıları hallederiz üstüne ülkede genç oranı artar.
Emeklilik maaşını tatmamışlara dokunmayalım lütfen.
 
Kendime bulaştırmak istemiyorum ki. Aklimda inanilmaz bir şey var. Sıvı şeklinde olursa daha iyi olur. Bir de bir virüsün buharlaştırıldıktan sonra etkili olma şansı var mı ve gökyüzü katmanlarında yaşabilir mi? Yer çekimiyle yere iniyor mu? Virüs dolu bir 200 ml sıvı su ne kadar suyu virüsleyebiliyor? Bunların cevabını verebilecek hayırsever bir kimyacı arkadaş yok mu? Bol bol dua alacaksınız vallah. Hayırlı bir iş için kullancam.

Ama ne için kullancağımı sormayın. Çünkü çok büyük bir sırdır. Ama süper hayırlı ve insanlığın yararına bir şey.
 
Belgo Türk'ten iste.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı