ZORO Decapat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 348 Çözümler 1 21 Mart 2020 #21 Jira dedi: Sultanahmet'e gidiyorsun, çekik gözlüleri buluyorsun. Sarılıyorsun ya da öpüşüyorsun. Öpüşürsen daha etkili bir deney olur, benden demesi. Genişletmek için tıkla... Jiraaaaaa Formundasın yine
Jira dedi: Sultanahmet'e gidiyorsun, çekik gözlüleri buluyorsun. Sarılıyorsun ya da öpüşüyorsun. Öpüşürsen daha etkili bir deney olur, benden demesi. Genişletmek için tıkla... Jiraaaaaa Formundasın yine
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.824 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 21 Mart 2020 #23 İtalya'ya git, sonrasında ise öksüren insanlara bir pet şişeye öldürmesini iste. Ama çok uzun yaşamaz demedi deme
İtalya'ya git, sonrasında ise öksüren insanlara bir pet şişeye öldürmesini iste. Ama çok uzun yaşamaz demedi deme
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.316 Makaleler 42 Çözümler 275 21 Mart 2020 #24 Önce Wuhan kentine gidip bir tane yarasa tutuyorsun. Sonra bezin suyunu çıkartır gibi yarasanın suyunu sıkıyorsun iş bitiyor. Kesin hayranlarına bulastıracaksın seni gidi seni
Önce Wuhan kentine gidip bir tane yarasa tutuyorsun. Sonra bezin suyunu çıkartır gibi yarasanın suyunu sıkıyorsun iş bitiyor. Kesin hayranlarına bulastıracaksın seni gidi seni
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 21 Mart 2020 #25 .I.N.И.A. dedi: Ama ne için kullancağımı sormayın. Çünkü çok büyük bir sırdır. Ama süper hayırlı ve insanlığın yararına bir şey. Genişletmek için tıkla... Korona fısfısı yapıp mültecilere mi sıkacaksın? Biliyorum ben seni
.I.N.И.A. dedi: Ama ne için kullancağımı sormayın. Çünkü çok büyük bir sırdır. Ama süper hayırlı ve insanlığın yararına bir şey. Genişletmek için tıkla... Korona fısfısı yapıp mültecilere mi sıkacaksın? Biliyorum ben seni
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Mart 2020 #26 Arkadaşın konuyu açma sebebi ilgi çekici bir başlık olup size virüsün burada nereden, nasıl bulaştığını söyleyip konuya gelen insanları biliçlendirmek bence. Zekice bir taktik.
Arkadaşın konuyu açma sebebi ilgi çekici bir başlık olup size virüsün burada nereden, nasıl bulaştığını söyleyip konuya gelen insanları biliçlendirmek bence. Zekice bir taktik.
Everwanted Kilopat Katılım 8 Haziran 2017 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #27 .I.N.И.A. dedi: Bir şey denemek istiyorum. Nereden "corona virüs" bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Karantina altındaki umrecilerin olduğu herhangi bir yurda kaçak gir, ziyaret bahanesiyle yakınlaş öp sarıl ağız kokularını içine al çok işe yarayacak.
.I.N.И.A. dedi: Bir şey denemek istiyorum. Nereden "corona virüs" bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Karantina altındaki umrecilerin olduğu herhangi bir yurda kaçak gir, ziyaret bahanesiyle yakınlaş öp sarıl ağız kokularını içine al çok işe yarayacak.