Ryzen_7 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #1 Merhaba, kartım yok. Fiziksel olarak Steam kod nereden alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2025
bursa_teksas_16 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 608 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi 17 Temmuz 2025 #2 Ryzen_7 dedi: Merhaba, kartım yok. Fiziksel olarak Steam kod nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Eskiden Migros'larda kasadan alabiliyordun fiş üzerinde kodu veriyordu şu an devam ettiğinden emin değilim fakat sitesinde hala alabilirsiniz yazıyor.
Ryzen_7 dedi: Merhaba, kartım yok. Fiziksel olarak Steam kod nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Eskiden Migros'larda kasadan alabiliyordun fiş üzerinde kodu veriyordu şu an devam ettiğinden emin değilim fakat sitesinde hala alabilirsiniz yazıyor.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.635 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 17 Temmuz 2025 #3 Ryzen_7 dedi: Merhaba, kartım yok. Fiziksel olarak Steam kod nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Papara hesabın bile yok mu? Sanal kartla ödeme yapabilirsin. Mesela Eneba, G2A vb.
Ryzen_7 dedi: Merhaba, kartım yok. Fiziksel olarak Steam kod nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Papara hesabın bile yok mu? Sanal kartla ödeme yapabilirsin. Mesela Eneba, G2A vb.
Ryzen_7 Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #4 xblast16 dedi: Papara hesabın bile yok mu? Sanal kartla ödeme yapabilirsin. Mesela Eneba, G2A vb. Genişletmek için tıkla... Hocam kimliği yenilemem lazım kimlik çipsiz olduğu için hesap açamıyorum
xblast16 dedi: Papara hesabın bile yok mu? Sanal kartla ödeme yapabilirsin. Mesela Eneba, G2A vb. Genişletmek için tıkla... Hocam kimliği yenilemem lazım kimlik çipsiz olduğu için hesap açamıyorum
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.316 Çözümler 40 Yer Cayman Adaları 17 Temmuz 2025 #5 Artık satılmıyor.