Neredeyse kullandığım tüm hesaplara girilmesi

Dediklerinizi yaptım. Sms onayı açmıştım. Pc ve telefonu güvenlik yazılımları ile taratıyorum bir sıkıntı yok gibi şu an.

Umarım bu yazdigimi okursun sakın google iki adima dogrulama kullanma sakın telefonuna bir şey olursa geri dönüşü neredeyse imkansız fazla güvenli olsun diye boş bir uygulama geri dönüşü yok zatem google playde bakarsan abimin yorumunu direk gorursun bir yildiz verdi o

Şuanda bir sorun yoksa neden panikleyip konu açıp tavsiye istiyorsunuz?
Ayrıca böyle birşeyi yaşayıp yukarısa saydığım şeyleri yapmadıysanız halen güvende değilsiniz demektir.

Yok gerekli şeyleri yaptım. Yakın zamanda girilen hesaplar e-postasını benim bile unuttuğum hesaplar. Önemsiz yani. Endişelendiren şey o kadar önemsiz bir hesaba bile birinin bağlanması.
Sms onayı kullanıyorum.

@RTX 3080 Titanium Goole Authenticator'un kurtarma kodlarınından en az ikisini bir kağıda not edip emin olduğun bir yere koyarsan bahsettiğiniz sorunu yaşamazsınız.

Hocam zaten ben bundan bahsetmiyorum bana şu sorunun cevabını verin oldu da o kodlar ulaşılamaz oldu yok oldu ben hesaplarıma nasıl erişeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten ben bundan bahsetmiyorum bana şu sorunun cevabını verin oldu da o kodlar ulaşılamaz oldu yok oldu ben hesaplarıma nasıl erişeceğim
O kodları oluşturduğunuz anda bir kağıda yazmak veya normalde kullandığınız şifre ve e posta yerine farklı bir şifre ve e posta ile giriş yaptığınız bir buluta yedeklerseniz sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…