Nereye gidilirse takip edilen robota ne eklenebilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Arktek Alpha Force, AK-H610M eg Vs, 2xddr4, M.2, 2X HDMI, DP, 12-13.14.nesil, LGA1700 soket, anakart.

Intel Core i3-12100F LGA1700 ışlemci

Game Master 8 GB 3200MHz DDR4 desktop RAM soğutuculu (*2 = 16 GB)

Arktek RX 580 8 GB GDDR5 256bit ekran kartı.

Snowman M800 Air silent CPU

SSD: Hiksemi wave 512 GB M.2 NVMe.
Geçtiğimiz güblerde mini bir robot yaptım. Arduino hcsr04 ve servo motoru birleştirdim ve küçük bir kod yazdım. Robot nereye gidersem beni takip ediyor daha ne ekleyebilirim?

Geçtiğimiz güblerde mini bir robot yaptım. Arduino hcsr04 ve servo motoru birleştirdim ve küçük bir kod yazdım. Robot nereye gidersem beni takip ediyor daha ne ekleyebilirim?

Bence yazılım alanında geliştirilmeli, sizin geçtiğiniz fakat robotun geçemeyeceği bir yer olduğunda robot bunu algılayıp durmalı. Hatta çok geliştirilirse geçebileceği yolu kendi bulup ta gidebilir, ayrıca daha havalı olsun diye ben önce ses efektleri eklerdim, hani Iron Man yürürken zırhı ses çıkarır ya onun gibi.

Bence yazılım alanında geliştirilmeli, sizin geçtiğiniz fakat robotun geçemeyeceği bir yer olduğunda robot bunu algılayıp durmalı. Hatta çok geliştirilirse geçebileceği yolu kendi bulup ta gidebilir, ayrıca daha havalı olsun diye ben önce ses efektleri eklerdim, hani Iron Man yürürken zırhı ses çıkarır ya onun gibi.

Hocam biraz yanlış anlammışsınız robot araba gibi değil masaüstü dekorasyonu gbi kafasını oynatıyor belki de doğru anlamışsınızdır yazıyorum böyle ama😀

Ne kadar kompleks bilmiyorum ama belirli el hareketleriyle klavyede belirli komutların ve tuş kombinasyonlarının tetiklenebileceği bir sistem geliştirilebilir, avucu açıp soldan sağa sallayınca alt+tab atar mesela, müthiş havalı olur bence.

Ne kadar kompleks bilmiyorum ama belirli el hareketleriyle klavyede belirli komutların ve tuş kombinasyonlarının tetiklenebileceği bir sistem geliştirilebilir, avucu açıp soldan sağa sallayınca Alt+Tab atar mesela, müthiş havalı olur bence.

Mantıklı 🤔

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı