Nereye kadar devam edecek bu pahalılık?

Bizim taşımızı toprağımızı kıskanıyorlar. O yüzden bizi dolar ile çökertmeye çalışıyorlar. Avrupa'da onlara tezahürat yapıyorlar.
Türkiye'de affedersiniz donunu indirip bu sürece destek çıkıyor.
Her yol hükümete çıkıyor, bunun kaçışı maçışı yok.

Dostum ekonomiden bir habersin, dolar artarken faiz indiren, biz ekonomiyi nas'tan örnek alıyoruz diyen cumhurbaşkanına sahibiz, bilimsel,mantıksal hiçbir hamle yok kuru yükseltip dışardan yatırmcı çekicez denildi, yatırımcı parasının güvende olduğu yeri yani hukukun, adaletin, insan haklarının olduğu yeri seçer. Akla, bilime aykırı davran sonra sonuçları kötü olunca bizi kıskanıyorlar dersin. Kim kıskanıyor ? ekonomik, teknolojik,hukuk,bilim,insan hakları konularında bizden önde olan avrupa mı ? neyimizi kıskanacak acaba merak ediyorum. onların dolarları varsa bizimde allahımız var diyen bir cumhurbaşkanı var, icraat yok varsa yoksa popülizm.

İroni yaptım sadece. Hükümeti savunduğum yok. Ama sadece gelecek partilerin iyi olsa bile ülkeyi düzeltmeleri zor olacağını söyleyebilirim.

Neyse konu siyasete yol almaya başladı, ne yazdığımıza dikkat edelim.

Sen ne nankör bir insansın ya. Gidin kardeşim gidin bu ülkeden, liderimiz daha yeni Libya'ya bilmem kaç milyon dolarlık yardım gönderdi. O insanların duaları hep bizimle, biz cenneti kazanıyoruz. Eskiden insanlar hastane kuyruğu bekliyordu. Bak reis randevu sistemini getirdi aynı kuyruğu evinde bekliyorsun. Gavur malı doğalgazı kullanmayalım diye zam yapıyorlar. Biz kullandığımız zaman onlar daha çok kazanıyor kafirler kazanmasın diye bunlar.

Dostum, bir konuya 2 troll fazla. Rica etsem başka bir konu bulur musun?

Birden fazla olunca iş şuna dönüyor:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…