Kerem_00 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Fotoğraftaki yerdeki küçük vida yalama yaptı. Lastik ile denedim olmadı, pense zaten sığmıyor. Ne yapmam lazım? Oyuncağın pili bitti açılmıyor, hadi diyelim bir türlü açtım bu tür vidayı nereden bulabilirim?
Fotoğraftaki yerdeki küçük vida yalama yaptı. Lastik ile denedim olmadı, pense zaten sığmıyor. Ne yapmam lazım? Oyuncağın pili bitti açılmıyor, hadi diyelim bir türlü açtım bu tür vidayı nereden bulabilirim?
AMD_Sevdalısı Centipat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #2 Hocam sorunuzun cevabını bilmiyorum fakat phoenix güzel mi
Kerem_00 Decapat Katılım 9 Şubat 2023 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #3 Sorunu tamircide çözdüm ayrıca silahtan çok memnunum gerçekten çok iyi parasını hak ediyor her gün atış yapıyorum
Sorunu tamircide çözdüm ayrıca silahtan çok memnunum gerçekten çok iyi parasını hak ediyor her gün atış yapıyorum