Neşeli Enginar Oyun Oynama Daveti

Aslında The Forest iyi olur. Bazı kişiler oynarız diye aldırttı, ortalıkta yok Tek başına çok sıkıyor. Yakın zamanda tekrar yüklerim
Ayıptır söylemesi ben onun korsanını buldum öyle oynuyordum arkadaşla Oynanıyor yani sıkıntı yok indir oynarız Hilesi de var ahaha
@Kağan K Sen şeftaliye gidince ilk yevmiyeyi ayır. Kasa antrede bekliyor, annem ikide bir al bunu buradan diyor artık.
Hangi iş olacaksa artık bakalım. Aynen o kasayı çok beklettim ben. Halledeceğim onu merak etme. Haber vereceğim sana unutmadım.
Tamam kiyamam ekle beni Steam'den CS: GO hediye edeyim.
Seni yerim

Ye beni, parcala beni, kasi beni @Kağan K, konu iyice erotizme kayiyor ama adam yatti balik yan gider, soyunun arkadaslar. Ahahahahaa
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi ben aldım, daha oyuna girmişliğim yok.
Ben oyunun sonuna kadar, bütün yerleri öğrendim. Baktım oynayan yok. Açtım izledim
Ayıptır söylemesi ben onun korsanını buldum öyle oynuyordum arkadaşla Oynanıyor yani sıkıntı yok indir oynarız Hilesi de var ahaha
Açıkçası, bende bu ilk çıktığı zamanlarda korsanla karşılaşmıştım Hiç sevmiyordum ya çok sorunluydu. Son aylarda çok iyi gelişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…