- Makaleler
- 3
Vallahi ben aldım, daha oyuna girmişliğim yok.Aslında The Forest iyi olur. Bazı kişiler oynarız diye aldırttı, ortalıkta yokTek başına çok sıkıyor. Yakın zamanda tekrar yüklerim
![]()
Vallahi ben aldım, daha oyuna girmişliğim yok.Aslında The Forest iyi olur. Bazı kişiler oynarız diye aldırttı, ortalıkta yokTek başına çok sıkıyor. Yakın zamanda tekrar yüklerim
![]()
Ayıptır söylemesi ben onun korsanını buldum öyle oynuyordum arkadaşlaAslında The Forest iyi olur. Bazı kişiler oynarız diye aldırttı, ortalıkta yokTek başına çok sıkıyor. Yakın zamanda tekrar yüklerim
![]()
Hangi iş olacaksa artık bakalım. Aynen o kasayı çok beklettim ben. Halledeceğim onu merak etme. Haber vereceğim sana unutmadım.@Kağan K Sen şeftaliye gidince ilk yevmiyeyi ayır. Kasa antrede bekliyor, annem ikide bir al bunu buradan diyor artık.
Seni yerimTamam kiyamam ekle beni Steam'den CS: GO hediye edeyim.![]()
Ahahahaha. Şşş gece 12'yi geçince kafa başka çalışıyor tabiYe beni, parcala beni, kasi beni @Kağan K, konu iyice erotizme kayiyor ama adam yatti balik yan gider, soyunun arkadaslar. Ahahahahaa![]()
Ye beni, parcala beni, kasi beni @Kağan K, konu iyice erotizme kayiyor ama adam yatti balik yan gider, soyunun arkadaslar. Ahahahahaa![]()
Ben oyunun sonuna kadar, bütün yerleri öğrendim. Baktım oynayan yok. Açtım izledimVallahi ben aldım, daha oyuna girmişliğim yok.
Açıkçası, bende bu ilk çıktığı zamanlarda korsanla karşılaşmıştımAyıptır söylemesi ben onun korsanını buldum öyle oynuyordum arkadaşlaOynanıyor yani sıkıntı yok indir oynarız
Hilesi de var ahaha
![]()
Krem şanti lazım mı ağabey?Ye beni, parcala beni, kasi beni @Kağan K, konu iyice erotizme kayiyor ama adam yatti balik yan gider, soyunun arkadaslar. Ahahahahaa![]()
O zaman The Forest herkes de var ise oynayalım. Tarih ve saat kararlaştırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.