- Makaleler
- 3
Öyle çok extrem bir şey konuşmadık aslında ceza almayız benceKonuyu raporlayip gitmis olabilir recepcan, tez kellesi vurula.![]()
Öyle çok extrem bir şey konuşmadık aslında ceza almayız benceKonuyu raporlayip gitmis olabilir recepcan, tez kellesi vurula.![]()
Ondan da var onuda atıcaktım ama yanlış anlaşılır diye paylaşmadım.Bunu ise sadece eskiler bilir.![]()
Feride yazınca eski bir arkadaş geldi aklıma. Ahh ahh ne günlerdi be.. Kameralarda az konuşmamıştıkBunu ise sadece eskiler bilir.![]()
Öyle çok extrem bir şey konuşmadık aslında ceza almayız bence![]()
Ben kontrol ettim şuanda açık olan yok. Raporlanmaz isek sabaha kadar gözden kaybolur bu konu.Vallahi ben bilmem, ben zaten deliyim yani nedenim var. Olan size olur
Nasil da siyrildim ama isin icinden.
Eyyy moderatörler bu recepzade ile kagan var yaaaa, bilmiyorum artik. Gammazliyayim mi simdi sizi![]()
Vallahi ben bilmem, ben zaten deliyim yani nedenim var. Olan size olur
Nasil da siyrildim ama isin icinden.
Eyyy moderatörler bu recepzade ile kagan var yaaaa, bilmiyorum artik. Gammazliyayim mi simdi sizi?![]()
Bende arkadaş arıyorumBen kontrol ettim şuanda açık olan yok. Raporlanmaz isek sabaha kadar gözden kaybolur bu konu.
Benimde suçum yok. Ben ne güzel oyun arkadaşı arıyordum @Kağan K yüzünden konu bebe yağından vazeline kadar geldi.
Sende iyi ki varsın AR'sız abicimBu arada iyiki varsiniz sanirim Technopat'dan hic ayrilmadan durma rekorumu kirdim 3 saattir buradayim. Biri beni durdursun.![]()
Bence de burada güzel insanlar ile tanışıyoruz. Çok nadirde olsa böyle sohbetler edilebiliyor.Bu arada iyiki varsiniz sanirim Technopat'dan hic ayrilmadan durma rekorumu kirdim 3 saattir buradayim. Biri beni durdursun.![]()
Ben sadece yerim dedim bir şey demedim ki![]()
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.