Nespresso model önerisi

devilbaby

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben günde neredeyse Starbucks'a kahve için 30 TL veren bir insanım. Düşündümki uzun vadede bunun bana zararı çok olacak. Ben de bir expresso kahve makinesi almaya karar verdim ve bulabildiğim aşırı profesyonel markalar ve modeller hariç en iyi marka olarak nespresso çıkardı karşıma ve siteye girdim farklı zevklere hitap eden neredeyse 40 çeşit kapsül görünce heyecanladım ve ben kahve makinesini almaya karar verdim. Burada biraz kafam karıştı bazı makinelerde süt köpürtcüleri kendilerinde var bazı modellerde 2 ayrı ürün olarak satılıyor, kısaca şu 4 ürün arasında kaldım bana hangisini önerirsiniz?

1. model Pixi'e red & aeroccıno bundle süt köpürtücüsü var ama ayrı olarak var fiyatı 2100 TL.
2. model latissima One süt köpürtücü makineyle beraber fiyatı 2800 TL.
3. model Grand latissima süt köpürtücü makineyle beraber fiyatı 4000 TL.

Arada fiyat farkı var biliyorum 4000 TL'lik olanı alabilirim ama bana 2100 TL ile arasındaki farkı hissettirmesi lazım. Bu yüzden sizden ricam hangisini öneriyorsunuz ve bu 3 model arasındaki önemli fark veya detaylar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lattissima alabiliyorsanız Pixi'e Red almanızı önermem. Lattissima One hem daha şık duruyor hem de süt köpürtücü ile birlikte tek bir cihaz halinde. Daha kullanışlı bir cihaz. Gran Lattissima'ya gelirsek bence gerek yok, Lattissima One ile aralarındaki farklar şunlar:

• Lattissima One'da 165ml süt haznesi bulunurken Gran Lattissima'da 500ml süt haznesi bulunuyor.
  • Lattissima One'da 6 adet profil var; espresso, Lungo, cappuccino, latte, latte macchiato ve sıcak süt. Bu sayı Gran Lattissima'da ise 9; Ristretto, Espresso, Lungo, Cappuccino, Latte Macchiato, Flat White, Caffè Latte, sıcak süt ve sıcak süt köpüğü.
  • Lattissima One 8 kapsüllük hazneye sahipken, Gran Lattissima 10-14 kapsüllük hazneye sahip.

Karar verdiniz mi? Kapsüllü bir makine aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı