AhmetAkif01 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar King 7 sistem aldım İtopya Net Kargoya verdi. Şu an dağıtımda gözüküyor. Yanlış adrese gider mi? Net Kargo güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
Arkadaşlar King 7 sistem aldım İtopya Net Kargoya verdi. Şu an dağıtımda gözüküyor. Yanlış adrese gider mi? Net Kargo güvenilir mi?
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #2 Sorun olmaz, güvenilir.
cankabatass Centipat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 21 27 Ocak 2022 #3 AhmetAkif01 dedi: Arkadaşlar King 7 sistem aldım İtopya Net Kargoya verdi. Şu an dağıtımda gözüküyor. Yanlış adrese gider mi? Net Kargo güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... hocam benimki varış şubesinde sabahtan beri dağıtıma çıkarmı sizce sizin nasıl oldu?
AhmetAkif01 dedi: Arkadaşlar King 7 sistem aldım İtopya Net Kargoya verdi. Şu an dağıtımda gözüküyor. Yanlış adrese gider mi? Net Kargo güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... hocam benimki varış şubesinde sabahtan beri dağıtıma çıkarmı sizce sizin nasıl oldu?
AhmetAkif01 Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 cankabatass dedi: Hocam benimki varış şubesinde sabahtan beri dağıtıma çıkar mı sizce sizin nasıl oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam size samimi söylüyorum araba 41 plakalı dediler 34 plakalı geldi ve simsiyah bir arabayı hiç güven veremediler bana ama kargonuz gelir varış şubesindeyse yarın sizde olur.
cankabatass dedi: Hocam benimki varış şubesinde sabahtan beri dağıtıma çıkar mı sizce sizin nasıl oldu? Genişletmek için tıkla... Hocam size samimi söylüyorum araba 41 plakalı dediler 34 plakalı geldi ve simsiyah bir arabayı hiç güven veremediler bana ama kargonuz gelir varış şubesindeyse yarın sizde olur.