Netflix açılınca Nvidia Shadow Play kapanıyor

Avian1

Centipat
Daha fazla  
Selamlar.

Öncelikle amacımın dizileri/filmleri kaydedip yayınlamak olmadığını belirtmek istiyorum çünkü gayet farklı anlaşılabilir bir durum.

Çoğunlukla chill oyunlar oynarken veya rekabetçi oyunlarda turun başlamasını beklediğim sıralarda yan monitörde Netflix'den takip ettiğim içerikleri tüketmek istiyorum ancak Nvidia Shadow Play kapanıyor. (Normalde ana monitörü kaydetmesine rağmen.)

Ekran görüntüsü alırken de olduğu gibi, Netflix'deki içerikleri göstermeyecek şekilde çalıştırmanın imkanı var mı? Belki de Netflix'in veya Shadow Play'ın herhangi bir ayarından ilgili ekranı seçip bu sorunu çözebiliriz.

Gerçi dizilere/filmlere edit yapan kişilerin kayıt almaya ihtiyacı olacaktır ancak şu anlık öyle bir sorunum yok. Yalnızca Shadow Play'ın her an gerekecek bir özellik olduğunu düşünüyorum ve halihazırda kullandığım bir Netflix üyeliğim olmasına rağmen sırf bu sorun yüzünden korsan sitelere geçmek istemiyorum.

Şimdiden teşekkürler ve iyi sosyaller.

Sağ üstteki 3 noktadan Google ayarlarına girin oradan sistem deyin.
Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan ayarı aktifse kapatın kapalıysa aktifleştirin.

Sağ üstteki 3 noktadan Google ayarlarına girin oradan sistem deyin.
Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan ayarı aktifse kapatın kapalıysa aktifleştirin.
Denedim ancak işe yaramadı. Ayrıca işe yarasa bile, bunun neden Shadow Play'ı etkilediğini de merak ediyorum açıkçası.

Discord vs platformlarda ekran paylaştığında bu ayarı etkin hale getirirsen filmin olduğu yer simsiyah gözüküyordu gizlilik için.
Hm anlıyorum ancak bende işe yaramadı maalesef. Henüz çok kurcalamadım ama Nvidia'nın kendi ayarlarında belki bunu kapatabiliyoruzdur. O da olmazsa korsana başvuracağım, yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı