Netflix Microsoft store uygulama sorunu

Buğra Seyhan

Hectopat
Merhabalar.
Windows 10 64bit işletim sistemli. Uygulamayı sıfırladım, kaldırdım tekrardan yükledim, Windows store silip tekrardan yükledim powershell ile yine aynı hata devam ediyor. Netflix'i aradım bilgisayardan kaynaklı bir hata olduğunu söylediler. Bluestacks gibi programlardan uygulamayı indirip denedim ancak cihaz desteklenmiyor uyarısı aldım. Microsoft Store'da indirdiğim diğer uygulamalarda böyle bir sorun yok sadece Netflix'te.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2019-04-05 at 00.27.59.jpeg
    WhatsApp Image 2019-04-05 at 00.27.59.jpeg
    190,8 KB · Görüntüleme: 222
  • WhatsApp Image 2019-04-05 at 00.28.00 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2019-04-05 at 00.28.00 (1).jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 221
  • WhatsApp Image 2019-04-05 at 00.28.00.jpeg
    WhatsApp Image 2019-04-05 at 00.28.00.jpeg
    138,5 KB · Görüntüleme: 258
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.
Windows 10 64bit işletim sistemli. Uygulamayı sıfırladım, kaldırdım tekrardan yükledim, Windows store silip tekrardan yükledim powershell ile yine aynı hata devam ediyor. Netflix'i aradım bilgisayardan kaynaklı bir hata olduğunu söylediler. Bluestacks gibi programlardan uygulamayı indirip denedim ancak cihaz desteklenmiyor uyarısı aldım. Microsoft Store'da indirdiğim diğer uygulamalarda böyle bir sorun yok sadece Netflix'te.
Ekran kartın AMD'mi ?

Ekran kartın AMD'mi ?
Ekran Kartım NVIDA GTX960M
Tarayıcıdan açıp izleyin Netflix'i, PC'de izliyorsanız. Ekstra bir şey kurmanıza gerek olmaz. Netflix'in Microsoft Store'de bir uygulaması olduğunu yeni öğrendim. :)
Uzun yola çıkacağım zaman indirip izlemek istiyorum çok sık seyahat ediyorum. Tarayıcılarda bu mümkün değil malesef.

Ekran Kartım NVIDA GTX960M

Uzun yola çıkacağım zaman indirip izlemek istiyorum çok sık seyahat ediyorum. Tarayıcılarda bu mümkün değil malesef.
AMD ekran kartlarının son güncellemesinde Netflix Microsoft Uygulaması sorun çıkartıyordu ama Nvidia ekran kartı imiş senin ki.. Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldır sonra Nvidia'nın kendi sitesinden sürücüyü indir ve kur.. Dene bakalım bir gelişme olacak mı.

Dosya Ekleri

• RilQWw-4.jpg
    RilQWw-4.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 203
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı