Netflix mobil görüntü kalitesi L3 olarak görünüyor

fekete

Decapat
Katılım
2 Eylül 2021
Mesajlar
133
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, önceden Netflix'in orta paketini kullanıyordum ve ona rağmen telefonumdan yüksek kalite izleyebiliyordum ama son zamanlarda üst pakete geçmeme rağmen mobilde kalitem kötü. Biraz araştırma yaptığımda sertifikalarla alakalı olabileceğini buldum ve Netflix ayarlarına baktığımda L3 sertifikası olduğunu gördüm. Sonra 3. bir yazılımla telefonumun widevine sertifikasına baktım. O da L3 ama eskiden kaliteli izleyebiliyordum. Sebebi ne olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle telefonunuzun markası ve modeli nedir? Telefonunuz daha öncesinde L1 sertifikasını destekliyor ama şu anda L3 olarak görüntülüyorsanız muhtemelen telefona veya Netflix mobil uygulamasına gelen güncellemeden sonra sertifikanız silinmiş olabilir. Bu durum çoğu Android telefonda çok fazla yaşanıyor ve kullanıcıların yüksek kalite pakete sahip olmalarına rağmen kalitesiz bir içerik izlemelerine sebep oluyor.

  • Sahip olduğunuz telefonun HD içerik göstermeyi destekliyor olup olmadığını buradaki listeden kontrol edin Netflix'i Android telefonunuzda veya tabletinizde kullanma.
  • Netflix hesap ayarlarınızdan içerik yürütme kalitesinin yüksek çözünürlüklü olduğunu kontrol edin.
  • Telefonunuzun uygulama ayarlarından Netflix'in herhangi bir veri tasarrufu ayarının açık olmadığını kontrol edin, açıksa kapatın.
 

Geri
Yukarı