gtx 1050ti derneği Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 792 22 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar 18 TL'lik kullanıyordum kartımda para olduğu için diğer ay 30 TL'lik almıştım fakat istemiyorum 30 TL'yi nasıl alacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2020
Arkadaşlar 18 TL'lik kullanıyordum kartımda para olduğu için diğer ay 30 TL'lik almıştım fakat istemiyorum 30 TL'yi nasıl alacağım?
ftftc_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 2.854 Makaleler 3 Çözümler 10 22 Temmuz 2020 #2 Netflix desteğe yazın fakat alabileceğinizi zannetmiyorum en azından daha önce kimsede böyle bir sey duymadım.
Netflix desteğe yazın fakat alabileceğinizi zannetmiyorum en azından daha önce kimsede böyle bir sey duymadım.
gtx 1050ti derneği Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 792 22 Temmuz 2020 #3 ftftc_ dedi: Netflix desteğe yazın fakat alabileceğinizi zannetmiyorum en azından daha önce kimse de böyle bir sey duymadım. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım ve en geç 1 aya paramın iade yapılacağını söylediler ve oturumu kapattılar.
ftftc_ dedi: Netflix desteğe yazın fakat alabileceğinizi zannetmiyorum en azından daha önce kimse de böyle bir sey duymadım. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini aradım ve en geç 1 aya paramın iade yapılacağını söylediler ve oturumu kapattılar.