Netflix NetFlix, Recep İvedik 6 İçin 3.5 Milyon Euro Teklif Etti

Şahsen ben sinema da izlemeyi daha çok seviyorum. Dev ekran da hiç kimse rahatsız etmeden, kapı çalmadan, deliksiz bir uyku çekmiş gibi deliksiz film izlemeyi seviyorum. Özellikle sırlarla dolu gizemli bir filmse hele, kimsenin rahatsız etmemesi gerekiyor. 🤣 Tabi komedi türünden bir film olursa evde ailecek de izlenebilir. Seçeneklerin olması her zaman iyidir.

Gönlüm Recep İvedik için bu işlemin kabul edilmesinden yana. Umarım burada yayınlar. Sinemalar için en azından bir düzenleme gelene kadar çok iyi olur. Çok saçma fiyatları var.

Ek olarakda aynı teklifin Cem Yılmaz'a da yapılmasını merakla bekliyorum Karakomik Filmler için. Recep İvedik işide olursa Organize İşlerden sonra Netflix'in Cem Yılmaz'ı boş gececeğini sanmıyorum.

Gönlüm Recep İvedik için bu işlemin kabul edilmesinden yana. Umarım burada yayınlar. Sinemalar için en azından bir düzenleme gelene kadar çok iyi olur. Çok saçma fiyatları var.

Ek olarakda aynı teklifin Cem Yılmaz'a da yapılmasını merakla bekliyorum Karakomik Filmler için. Recep İvedik işide olursa Organize İşlerden sonra Netflix'in Cem Yılmaz'ı boş gececeğini sanmıyorum.

Cem Yılmaz’a sormuşlar bu konuyu benim filmim sadece sinemalarda olacak demiş

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı