Netflix Türkiye fiyatlarına zam geldi

Yeni paket fiyatları aşağıdaki gibidir.

8D028148-7BA9-4C46-95F4-703C2B4D8A67.jpeg
 
Dolar düşüyor, zam geliyor. Dolar yüksekken zam gelmedi, düşükken gelmesinin manası nedir? Birbirini yiyen yiyene bu memlekette.

Coğrafya kaderdir.
 
Harcama yapmıyor musun yerli içerik için? - Evet. Beleş mi bunlar? - Hayır. Yapmak zorunda mı Amazon gibi ucuz fiyat? Değil. ABD'de 9$ dan başlıyor. Ucuza bile vermişler.
Yerli içeriklerin bütçesi daha kısıtlı oluyor yabancı içeriklere göre, zaten Netflix çoğu içeriğe aynı bütçeyi veriyor, hiçbir yapıma devasa bütçeler ayırmıyor. Neden savunduğunu anlamadım şu zammı, Netflixte mi çalışıyorsun? Çünkü benim bildiğim 2019'da bir zam daha gelmişti, her iki yılda bir zam gelecekse işimiz var.
 
İçerik olarak ülke ülke ayrılmasa bu fiyata da razıyım ama bu haliyle bu fiyata düşündürüyor. Yine de verilir belki bilmiyorum.

Başka üyeliklere de zam gelirse şaşmam.
 
Tüm servisleri kullanıyorum da Türkiye'de vatandaşlar sömürülmeye baya alışmış. Daha çok zam yapar Netflix. Türkiye'de kısıtlı içeriğe bu fiyatı vermeye devam edin, zira Amerika'da ki içerikler Türkiye'de ki Netflixte yok hala da.
 
Netflix bir kere kullandım, o da arkadaş vermişti. Bana göre parasının karşılığını veremiyor. Amazon kullanmaktayım, sadece Expanse dizisi ve Prime avantajları için aldım. Memnunum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı