vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #61 Amazon'a her zaman daha iyi yaklaşıyorum fakat Netflix yerel fiyatlandırmaya yakın zamanda zam getirdi çok fazla kullanıcı iptal etti üyeliği bence ondan bu yakın duruşu.
Amazon'a her zaman daha iyi yaklaşıyorum fakat Netflix yerel fiyatlandırmaya yakın zamanda zam getirdi çok fazla kullanıcı iptal etti üyeliği bence ondan bu yakın duruşu.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #62 Dryus dedi: Disney'in Ermeni lobisi için bunu yaptığına dair resmi bir açıklama var mı? Genişletmek için tıkla... Disney'in çıkıp bunu söyleyeceğini düşünüyor musunuz gerçekten? Ermeni bir kaynak bunu söyledi, Dİsney'de yalanlamadı o kadar tepkiye rağmen. Sizce?
Dryus dedi: Disney'in Ermeni lobisi için bunu yaptığına dair resmi bir açıklama var mı? Genişletmek için tıkla... Disney'in çıkıp bunu söyleyeceğini düşünüyor musunuz gerçekten? Ermeni bir kaynak bunu söyledi, Dİsney'de yalanlamadı o kadar tepkiye rağmen. Sizce?
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.941 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 18 Eylül 2023 #63 arandur dedi: Disney'in çıkıp bunu söyleyeceğini düşünüyor musunuz gerçekten? Ermeni bir kaynak bunu söyledi, Dİsney'de yalanlamadı o kadar tepkiye rağmen. Sizce? Genişletmek için tıkla... Bütün dünyadaki yerel dizileri kaldırdılar. Başka açıklamaya gerek var mı?
arandur dedi: Disney'in çıkıp bunu söyleyeceğini düşünüyor musunuz gerçekten? Ermeni bir kaynak bunu söyledi, Dİsney'de yalanlamadı o kadar tepkiye rağmen. Sizce? Genişletmek için tıkla... Bütün dünyadaki yerel dizileri kaldırdılar. Başka açıklamaya gerek var mı?
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 18 Eylül 2023 #64 Dryus dedi: Bütün dünyadaki yerel dizileri kaldırdılar. Başka açıklamaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
Dryus dedi: Bütün dünyadaki yerel dizileri kaldırdılar. Başka açıklamaya gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 18 Eylül 2023 #65 Sinemada gösterim işi yattı o zaman.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.843 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 18 Eylül 2023 #66 Blue Beetle dedi: Atatürk dizisinin olup olmaması benim için çok mühim değil. Genişletmek için tıkla... Senin gibilere Beşinci Boyut yakışır.
Blue Beetle dedi: Atatürk dizisinin olup olmaması benim için çok mühim değil. Genişletmek için tıkla... Senin gibilere Beşinci Boyut yakışır.
RootTR Megapat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 368 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #67 Açıklama nerede link varmı
Haydar Saplayan Picopat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 319 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #68 Amazon cidden her kuruşu sonuna kadar hak ediyor. Çocuğum olursa adını Jeff koyacağım
LOKTOK77 Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2023 #69 Blue Beetle dedi: Atatürk dizisinin olup olmaması benim için çok mühim değil. Genişletmek için tıkla... ülkene dön
Blue Beetle dedi: Atatürk dizisinin olup olmaması benim için çok mühim değil. Genişletmek için tıkla... ülkene dön
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.793 Makaleler 1 Çözümler 12 18 Eylül 2023 #70 LOKTOK77 dedi: ülkene dön Genişletmek için tıkla... Hmm demek benim düşündüğümü desteklemiyorsun sen en iyisi öl yav .
LOKTOK77 dedi: ülkene dön Genişletmek için tıkla... Hmm demek benim düşündüğümü desteklemiyorsun sen en iyisi öl yav .