Netgsm nasıldır?

user1112

Centipat
Daha fazla  
Hattımı taşımayı düşündüğüm için netgsm operatörünün çekim kalitesini merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla Turkcell altyapısı kullanıyor bulunduğum yerde Turkcell gayet iyi aynı internet hızını ondan da alabilir miyim kullanan varsa bilgi verebilir misiniz?

Çoğu kişi benzer hızı alıyor.

Hangi banka ile yok?
1723215089721.png

Bazı bankalar ile entegrasyonları hala yok hocam. Banka SMS'i konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Onun dışında kullanan tanıdığım çok var. Memnunlar genel olarak.

Banka konusundan haberim var teşekkür ederim internet hızı ve çekim kalitesi iyi ise sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Banka konusundan haberim var teşekkür ederim internet hızı ve çekim kalitesi iyi ise sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.

Turkcell ne ise genel olarak o ama arama kalitesi leş bu da aklınızda olsun dışarıda özellikle kışın rüzgarlı havada pek sağlıklı aramalar yapamayabilirsiniz.

@Michy Batshuayi şu anda güncel olarak Enpara ve Binance'den SMS geliyor mu?

Enpara QNB Finansbank'ın diye biliyorum ve QNB Finansbank ile entegrasyonları yok SMS geliyor diye garanti veremeyiz Binance'de banka uygulaması değil diye biliyorum sorun yaşamazsınız ama şu an Turkcell'de Türk Telekom da ve Vodafone'da kampanya var onlara bakabilirsiniz ben Vodafone'dan Turkcell'e 10 GB 185 TL'ye geçtim.

Yeni konular

Geri
Yukarı