Netgsm'den Pttcell'e geçiş yapılır mı?

Makaleler
1
Merhaba, bugün Pttcell cazip tarifelerindeki indirimden yararlanıp geçis yapmak için PTT şubesine gittim ancak sistem olmadığı için perşembe gelmemi söylediler hangi operatörden geçiş yapacağımı sorduğumda netgsm deyince. Netgsm'den buradan geçiş yapamiyorum galiba. Perşembe gel yine de bakalım dedi. Netgsm'den Pttcell'e geçiş yapan var mı? Yoksa numarayı Turkcell faturasiza taşıyıp 1-2 gün sonra tekrar geçiş yapayım.

Bimcell öneririm. Fiyatları PTTcell'den daha uygun. İkisi de TT altyapısını kullanıyor.

Bu arada Bimcell'e no. taşırsan sim kart ücretsiz.

Konudan alakasız ama netgsm den neden ayrılıyorsunuz bende netgsmliyim de merakımdan soruyorum sadece sıkıntı falan mı çıktı diye.

Konudan alakasız ama netgsm den neden ayrılıyorsunuz bende netgsmliyim de merakımdan soruyorum sadece sıkıntı falan mı çıktı diye.
Sıkıntı çıkacağını sanmam. Hattı ben değil annem kullaniyor. VoLte olmadığı için sesten şikayetçi. Birde bu aralar ring sesi gelmeme sorunu oluyo fark etmişsinizdir. Pttcell'de indirim var diye geçiriyim dedim.

Bimcell öneririm. Fiyatları PTTcell'den daha uygun. İkisi de TT altyapısını kullanıyor.

Bu arada Bimcell'e no. taşırsan sim kart ücretsiz.
Hocam şuan pttcell'de indirim var. 5gb-1000dk-100sms 156₺ 12ay taahüt uyguna geliyor.

Pttcell'e geçebilirsin şu an Netgsm kullanman bir sorun yaratmaz.
Anladım. Muhtemelen danıştığım arkadaşın bilgisi yoktu. Perşembe gidip sonrasında tekrardan buraya yazarım.

Belki o süreye kadar netgsm'den pttcell'e geçis yapan biri varsa bilgi aktarabilir.

Bugün ptt şubesinden geçiş için başvuru yaptım. Bir form + kimlik fotokopisi.

Son düzenleme:
Pttcel numara taşıma ücretli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…