Netmaster Infinity 401 Wi-Fi performansı çok kötü

noctua

Megapat
Merhabalar.
UyduNet'in başlıktaki modemini kullanıyorum. Kablolu olan kendi bağlantımda sorun yok, 98 Mbit civarı hızı sorunsuz alıyorum fakat Wi-Fi ile evin içerisindeki performansı müthiş kötü. Modemden 4 metre kadar ötedeki odada bırak bir şeyler seyretmek, internete girmek bile mümkün olmuyor.
Bunda hem modemin kötü Wi-Fi performansının hem de araya giren birkaç duvarın etkili olduğunu bildiğimden önceden başka bir modemde kullandığım https://www.hepsiburada.com/dark-30...i-adaptorsuz-tasarim-dk-nt-wrn300-pm-bd300725 bu ürünü Wi-Fi repeater olarak kullanmayı denedim fakat randıman alamadım.
Konuya hakim arkadaşlardan ricam, evimin sınırları içerisinde internetimi rahatça, sorunsuzca kullanabileceğim en ekonomik çözümü bulmam konusunda yardımcı olmaları. UyduNet olduğu için kafama göre bir modem alıp kullanamıyorum diye biliyorum. Router vb gibi şeyler çıktı karşıma ama onu da tam anlamadım. Umarım kati bir çözüme ulaşabiliriz.
Teşekkürler.

Ekstra bir VDSL modem ile brigde modunu kullanarak Wi-Fi ağını dağıtabilirsiniz.

Superonline kullanıyorum bizim evde benzer sorunlar vardı bazı odalarda Wi-Fi adam gibi çekmiyordu videolarda takılma bağlantı kopmaları vs. Superonline'ı arayıp çemkirdik yeni farklı bir modem getirdiler cayır cayır kullanıyoruz şimdi. istersen ara çemkir durumu anlat belki yenilik yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…