Netmaster Infinity 401'den ses çıkıyor

Yer
Tekirdağ | (Sarıyer)
Yakın zamanda 6-7 yıl kullandığımız Netmaster CBW-383Z4 modem elektrik kesintisi sonrası açılmamıştı. Uzun uğraşlar sonrası açtığımda PSU veya ekran kartından gelen cw sesine benzer bir ses geliyordu ve bağlantı sorunları oluyordu. Şu an Infinity 401'i kiraladık ve 2 haftadır kullanıyoruz yalnız kafama takılan bir olay var. Modemin adaptöründen ufak bir ses geliyor. Çok yaklaşmadan anlaşılmıyor ama bir sorun teşkil eder mi acaba? Normalde Türksat'ı arayacaktım fakat operatör anlamayacağı için servis boş yere tekrar gelmesin dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Infinity 401 kullanıyordum adaptörlerinden ses geliyor çok kaliteli değiller ben başka adaptör takmıştım.

Kendi adaptörü mü kullanıyorsunuz? Öte yandan modemi, hoparlör gibi yerde yakın tutuyorsanız yerini değiştirin, parazit gibi durumlar olabiliyor.
Servis gelip kurduğu için parçaları hakkında bilgim yok fakat kutusundan paketiyle çıkmıştı. Sıfır olmasa bile bakım görmüş bir cihazdı yani. Zaten garantisinin olduğunu söylemişlerdi. Bu arada modemin yakın çevresinde bir cihaz yok.

Infinity 401 kullanıyordum adaptörlerinden ses geliyor çok kaliteli değiller ben başka adaptör takmıştım.
Kiralama sistemi olduğu için farklı adaptör ile uğraşmam ama eğer genel bir sorunsa yapacak bir şey yok. Dedim hani şansıma arızalı bir ürün mü geldi acaba

Refurbished bir cihaz ise durumunu belirtin, gerekirse adam akıllı bir adaptör getirsinler. Sonuç itibariyle kiralama bedeli ödüyorsunuz, bırakın düzgün hizmet versinler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…