NetSpeed abonelik iptal dilekçesi nasıl yazılır?

driver7

Kilopat
Daha fazla  
NetSpeed internet aboneliğim bulunmakta. Daha düşük hız ve fiyatların artışı başka şirkete geçmeme sebep oldu aboneliği iptal ettirebilmem için iptal dilekçesi yazmam gerekiyormuş. Daha önce bu işlemi yapan var ise bana nasıl ne yazacağımı resimli şekilde örneğini gösterebilir mi?

NetSpeed internet aboneliğim bulunmakta. Daha düşük hız ve fiyatların artışı başka şirkete geçmeme sebep oldu aboneliği iptal ettirebilmem için iptal dilekçesi yazmam gerekiyormuş. Daha önce bu işlemi yapan var ise bana nasıl ne yazacağımı resimli şekilde örneğini gösterebilir mi?
Aslında başka şirkete geçersen onlar senin adına işlem yapar. Ama illa dilekçe istersen:

NETSPEED İNTERNET A.Ş.

Adıma kayıtlı 111111111 abone numaralı internetimin, yaşadığım hız sorunu nedeniyle xx.xx.2021 tarihinde feshedilmesini talep ediyorum.

Gereğini arz ederim.

Ad Soyad
TCKN
İmza

Ek: Kimlik kartı fotokopisi

Zaten gerekli cevap verilmiş ama artı olarak bu tip durumlarda e-Devlet'ten işlem yapıyorsanız temsili dilekçe bulunur. Ben direkt oradan indirip üstüne imza atıp göndermiştim dilekçeyi.

Aslında başka şirkete geçersen onlar senin adına işlem yapar. Ama illa dilekçe istersen:

NETSPEED İNTERNET A.Ş.

Adıma kayıtlı 111111111 abone numaralı internetimin, yaşadığım hız sorunu nedeniyle xx.xx.2021 tarihinde feshedilmesini talep ediyorum.

Gereğini arz ederim.

Ad Soyad
TCKN
İmza

Ek: Kimlik kartı fotokopisi
Turknete başvuru yapmıştım fiber bugün internetim bağlandı şu an evde iki internet var hızlı şekilde kapattırabilmek için mail göndermek istiyorum cevap için teşekkürler

Merhaba muhtemelen halletmişsinizdir ama yine de cevaplayayım dilekçeyi gönderdiğim vakit 1-2 gün içinde halletmişlerdi çok zaman almadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı