Netspeed geçiş nasıl oluyor?

aionthearete

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba, geçenlerde TurkNet için aynı konuyu açmıştım önerilere göre Netspeed daha mantıklı geldi. Şimdi geçiş hakkında birkaç soru soracağım. Biz şu an Vodafone kullanıyoruz taahhüt 7 Ocak'ta bitiyor biz aralık faturasından sonra mı cayma bedeli olmadan geçebiliyoruz? Çünkü normalde fatura ayın 15'inde geliyor. İkinci olarak biz Netspeed VDSL 100Mbps paketini alacağız. Bu pakette taahhüt olmamasına rağmen modem veriyorlar mı yoksa biz mi alıyoruz? Bir de ilk 6 ay 50TL indirim varmış ayrıyeten referans kodu ile alınca 20 TL indirim geliyormuş. Biz bu indirimi kaç ay boyunca kullanabileceğiz, kaç ay boyunca 208TL olacak yani?

Son düzenleyen: Moderatör:
7 Ocak günü geçiş formunuzu Netspeed tarafına iletmeniz durumunda, 48 saat içerisinde hattınızın geçişi tamamlanır. Bu süre zarfında çayma bedeli gibi durumlarla karşı karşıya kalmazsınız.

Netspeed veya diğer Türk Telekom altyapısını kullanan firmalarda ADSL ve VDSL altyapılarda kiralık modem verilmiyor; modemi kendiniz temin edip kullanmanız gerekiyor.

Fiber altyapılarda FTTH/FTTB'lerde kiralık modem veriliyor. Abonelik süreciniz boyunca kullanım sağlıyorsunuz. Abonelik iptal durumunda kiralık modemleri firmaya iade etmeniz gerekiyor. İade olmaması durumunda firma tarafından cezai ücret olarak cihaz bedelleri tahsil ediliyor, hocam bilginize.

50 TL indirim 6 ay, kod indirimi 12 fatura. Fatura olarak yapılmış çünkü kod indiriminin şartları var ve karşılanmazsa o aylık indirim iptal ediliyor. Referans sahibinin ve sizin faturanızın gecikmemiş olması lazım ve diyelim ki gecikti faturanız. O halde o ay gelen faturadan indirim almıyorsunuz, diğer ay faturasını sorunsuz hallederseniz o faturaya indirim alıyorsunuz.

Netspeed'in hizmetinin iyi olduğuna kim ikna etti sizi hocam.
Kötü olduğunu kim söyledi? Hemen hemen her ISS'yi kullanmışımdır. Bilindik ISS'ler arasında sadece Türksat ve Millenicom kullanmadım diyebilirim. En iyi ISS hizmeti sıralaması yapacak olursam Turknet'i 1.sıraya, 2.sıraya da Netspeed'i koyarım gönül rahatlığıyla. 7/24 müşteri hizmetlerine ulaşabilmesi de çok güzel bir detay Netspeedte.

Kötü olduğunu kim söyledi? Hemen hemen her ISS'yi kullanmışımdır. Bilindik ISS'ler arasında sadece Türksat ve Millenicom kullanmadım diyebilirim. En iyi ISS hizmeti sıralaması yapacak olursam TurkNet'i 1.sıraya, 2.sıraya da Netspeed'i koyarım gönül rahatlığıyla. 7/24 müşteri hizmetlerine ulaşabilmesi de çok güzel bir detay Netspeed'te.

İki farklı bölgede ticari olarak kullanıyoruz müşteri hizmetleri bize soğuk terler akıttırıyor.

Netspeed uzun zamandır kullandığım en sorunsuz firmalardan bir tanesi idi. Fiber iyi olur diye Vodafone geçtim geçmez olaydım.

Vodafone gerçekten sıkıntılı bir firma fiberine güvenip geçmiştim bende parasını verdim çıktım geri hiç bulaşılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı