Netspeed, müşteri bilgileri güvenliği hususunda güvenli mi?

Hocam birkaç gündür araştırıyorum ve genel memnuniyet göz önüne aldığımda Netspeed'de karar kıldım.comnet'i gördüm ucuz olması cezbetti ancak dediğiniz gibi ucuz etin yahnisi yenmez bunu görmüş olduk veri sızıntısı olayıyla. Yarın başvuracağım isterseniz başvurduktan sonra kodumu vereyim ikimizde aylık 20 TL indirim kazanalım.
Matkap sipariş verdim fiber kabloları duvardan geçireceğim abone olduktan sonra yaz düzenli kullanıp ödeyeceksen Technopat'tan birsinin kodunu kullanırım bağlatırsam tabi. Türknet daha kurumsal gibi arada kaldım.

Aradım 2 gün önce kurulum 300 demişti şimdi 400 dediler gıcık oldum vazgeçtim. Kurumsallık yok dükkan firması maalesef Millenicom deneyeceğim.

Son düzenleme:
2+ gündür kurulum bekliyorum kod unutmuştum bulamayınca ekşiden aldım öncesinde kod verebilseyin ayda 20 almıştın kısmet değilmiş. Ek paket 250 lira havada uçtu bekliyorum hala ne arayan ne soran var.

Sağlık olsun bende daha 30 dakika önce abone oldum zaten. Yanlış anlamadıysam Netspeed'e abone oldunuz değil mi?

Sağlık olsun bende daha 30 dakika önce abone oldum zaten. Yanlış anlamadıysam Netspeed'e abone oldunuz değil mi?
Aynen yine Telekom dışında en iyisi netspeed başka alternatif yok. Türknet kuruluma 600 dedi, fatura 300. Netspeed'de çok ucuz değil ama kurulum 400 dediler modem kirasıda uygun 6 ay sabit fiyat garantisi verdi okey dedim. Bir modem takacaklar sadece onu bekliyorum. Fiber olduğu için Telekom müdahalesi eve kadar gerekiyor maalesef. Fiberde adı fiber, FTTH olmasına rağmen bakırdan farkı yok. Türk Telekom fiyatları fahiş yani FTTH GPON boşa amelelik anlamı yok o hızları alamadıktan sonra VDSL olsa ne olur Fiber olsa ne fayda, fark eden bir şey yok.

Kardeşim sen taşıma mı yaptın yoksa sıfırdan kurulum mu? Ne arayan var ne soran.

Son düzenleme:
Aynen yine Telekom dışında en iyisi Netspeed başka alternatif yok. TurkNet kuruluma 600 dedi, fatura 300. Netspeed'de çok ucuz değil ama kurulum 400 dediler modem kirasıda uygun 6 ay sabit fiyat garantisi verdi okey dedim. Bir modem takacaklar sadece onu bekliyorum. Fiber olduğu için Telekom müdahalesi eve kadar gerekiyor maalesef. Fiberde adı fiber, FTTH olmasına rağmen bakırdan farkı yok. Türk Telekom fiyatları fahiş yani FTTH GPON boşa amelelik anlamı yok o hızları alamadıktan sonra VDSL olsa ne olur Fiber olsa ne fayda, fark eden bir şey yok.

Kardeşim sen taşıma mı yaptın yoksa sıfırdan kurulum mu? Ne arayan var ne soran.

Sıfırdan kurulum.

Kaç günde tamamlandı?

Hocam bugün aboneliği başlattım daha kurulum yapılmadı.

@wowasse hocam dün 11'de abone olmuştum bugün 11'de TT ekipleri kurulumu tamamladı gün içinde internetim açılacak.

Hocam mesajı yazdıktan sonra internet aktifleşti hız şu şekilde.
netspeed.png

Son düzenleme:

Geri
Yukarı