Netspeed Nasıldır?

Katılım
13 Haziran 2014
Mesajlar
2.897
Makaleler
6
Yer
İzmit
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uzun süredir Türk Telekom'un 50 Mbit 200 GB AKN'li fiber paketini kullanmaktaydım ama tahattüm bitince 90 lira ödediğim pakete 160 lira gibi fahiş bir fiyat teklif ettiler. Bende diğer internet sağlıyıcılarına baktım. Netspeed fiyatlar bakımından güzel ama verilen hız, kopma sayısı, ping miktarları, arızaya giderme süreleri nasıl? Kullanan arkadaşlar tavsiye ve görüşlerini bırakırsa sevinirim. Altyapı olarak hem Türk Telekom'un hem de Süperonline'nın fiber altyapısı var. Pakete maksimum 100 lira verebilirim. Millenicom ve Türknet kullanan arkadaşlar varsa onların da görüşlerini bekliyorum.
 
Yaklaşık 2 aydır Hiper Ekstra 35 paketini kullanıyorum ve gayet memnunum. Speedtest sonuçlarında 0-10ms arası ping,28-32mbps arası download ve 3,5-3,8mbps upload hızı alıyorum.
 
İki aydır hiper extra 35mpbs olan paketi kullanıyorum. Türk Telekomun altyapısını kullandıkları için verecekleri hizmet tamemen altyapı kalitenize bağlı olarak gerçekleşiyor. Yani adamlar şapkadan tavşan çıkaramazlar. F/P olarak gayet memnunum başlarda sıkıntı yaşadım; fakat sorunlar çözüldükten sonra gayet stabil bir bağlantım var. Bir ara League of Legends'te ping sorunu yaşayanlar olmuştu. O sorunu da çözdüler diye açıklama yapıldı. Müşteri hizmetleri de hepsi bilgili olmasa da gayet ilgililer. Tavsiye ederim.
 
Netspeed in üstüne tanımam sakın türknete vb geçme ilgelenen yok 4 arkadaş netspeed 50 mbit pakete geçtik tam olarak 84 mbit hız veriyorlar arıza olmuyor neredeyse basit seyler oldu onlarıda çok cabuk çözüme ulaştırdılar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı