Netspeed vs TurkNet

Bruhmoment1

Decapat
Katılım
20 Eylül 2021
Mesajlar
331
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce hangisine geçmeliyim? İkisinde de 67 Mbps destekliyor altyapı. Hangisini önerirsiniz? İkisini de test etmiş olan varsa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 2 yıl evvel sırf arayınca müşteri hizmetleri var diye Netspeed'i tercih etmiştim memnunum ancak yapa altyapısı varsa TurkNet'e geçin.
 
VDSL netspeed, gigafiber yoksa TürkNet gereksiz masraf. 70 TL'ye ComNet var memnumum. 35 Mbps pakete Netspeed fazla zam yapınca ComNet geçtim sorun yaşamadım. Ping ile işin yoksa 1 ay bedava veriyor. Hediye kodu: CMT227ZPB. ComNet firması TürkNet pop noktalarını kullanıyor diye biliyorum değişen bir şey yok sadece ucuz.
 
VDSL Netspeed, GigaFiber yoksa TurkNet gereksiz masraf. 70 TL'ye Comnet var memnumum. 35 Mbps pakete Netspeed fazla zam yapınca Comnet geçtim sorun yaşamadım. Ping ile işin yoksa 1 ay bedava veriyor. Hediye kodu: CMT227ZPB.comnet firması TurkNet pop noktalarını kullanıyor diye biliyorum değişen bir şey yok sadece ucuz.

Comnet'e tekrardan baktım fiyat olarak en uygunu o şu anlık müşteri hizmetleri vs tam sundukları hızı veriyorlar mı?
 
 
Comnet'e tekrardan baktım fiyat olarak en uygunu o şu anlık müşteri hizmetleri vs tam sundukları hızı veriyorlar mı?
3 arkadaşımı abone yaptım sorunsuz kullanıyorlar. Sıkıntı olmaz merak etme, önemli olan altyapı kalitesi. Kaliten ne kadarsa bütün firmalar aynı hızı verir. Hızı tamamen sorunsuz alıyorum ve kopma falanda yok. Doğuda altyapısı kaliteli olmayan şehirde böyleyse batıda daha iyidir. Ping bende 30 çıkıyor, mobilde lol oynuyorum ping yetiyor sorun yok diğer oyunlarda test etmedim yetmeyebilir. Ping ile işim yok neredeyse yarı fiyatına kullanıyorum ve ilk ay davet kodunu kullanırsan 1 ayda hediye. 70 TL fiyata 60 gün İnternet mis. Abonelik evraklarını yazdırıp dolduruyorsun sonra resmini sisteme yüklüyorsun, taşıma işlemiyle İnternetin 24 saat sonra aktif hale getiriyorlar. Arayıp onayını alıyorlar kullanıcı adı şifre geliyor hat aktif oluyor. Abone olacaksan benim kodumu kullan sen 1 ay kazandığın gibi bende kazanıyorum hediye. Bir sorun olursa sorabilirsin.
Adsız.png
 
Yaklaşık 9 aydır Netspeed kullanıyorum. Fiber paketinde 100 mbps download ve 8 upload alıyorum. Sadece bir kez ilk bağlattığımızda bir sorun vardı internet hızından dolayı. Onu da aramıştım anında düzeltmişlerdi. Kampanyadan dolayı ilk 6 ay 89 ödedim sonra 99 olmuştu. Şimdi gelen port zamlarından dolayı Temmuz'da 135 TL olacağı bilgisi geldi. Şuan için gayet memnunum bilginize.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı