Network bilgisi için kurs önerisi

Xn_nX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda bir firmada gönüllü yetiştirilmek üzere işe başlayacağım. Benden öncelikle network bilgimi geliştirmemi istediler. Bir Online kurs arıyorum kurs seçerken nelere dikkat etmem gerektiğini ya da hangi konular üzerinde durmam gerektiğini bilmiyorum. Bu yüzden 2 tane eğitim buldum hangisi daha yararlı ve içerik ve bilgi açısından zengindir?

1. Kurs
2. Kurs

1. kurs çok temel kalıyor hocam. 2. kurs ise sistem ağırlıklıdır. Sadece network alanında ilerlemek isterseniz ilk aşamada o biraz gereksiz kalacak. 1. kursun içeriklerine para vermeden youtube veya diğer kaynaklar üzerinden de bakabilirsiniz. Ancak daha ilerisi için CCNA (Cisco Certified Network Associate) seviyesi isterseniz yine Cemal Taner'in kendi CCNA kursuna bakabilirsiniz.

1. kurs çok temel kalıyor hocam. 2. kurs ise sistem ağırlıklıdır. Sadece network alanında ilerlemek isterseniz ilk aşamada o biraz gereksiz kalacak. 1. kursun içeriklerine para vermeden YouTube veya diğer kaynaklar üzerinden de bakabilirsiniz. Ancak daha ilerisi için ccna (Cisco certified network associate) seviyesi isterseniz yine cemal Taner'in kendi ccna kursuna bakabilirsiniz.

Bende genel olarak bilgimi geliştirmek istiyorum. Ondan sonra ccna seviyesine geldikten sonra Ccna'e göz atmak istiyorum. Ücretsiz kaynaklardan başlamak istesem 1. linkteki gibi ilerlersem doğru ilerler miyim acaba?

Bende genel olarak bilgimi geliştirmek istiyorum. Ondan sonra ccna seviyesine geldikten sonra Ccna'e göz atmak istiyorum. Ücretsiz kaynaklardan başlamak istesem 1. linkteki gibi ilerlersem doğru ilerler miyim acaba?
Evet hocam o şekilde devam edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı