New World 2023'te oynanır mı?

Dovahkiin1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam indirimlerinde New World'u almak istiyorum ama emin değilim. Serverler dolu mudur, oyun sarar mı vs bunları pek bilmiyorum. Oynayan/oynamış arkadaşlar fikirlerini belirtirse memnun olurum.

Mmorpg aşığı bir insan olarak oyun maalesef bir çöp. Optimizasyondan tut, oynanışına kadar vasat bir yapım. 3-4 tane skill ile oyun oynamaya çalışıyorsun. Böyle mmo mu olur?

Nerede çar çöp var onları araştırmışsın. Black Desert, ruhsuzların oyunudur yıllarca boş vaktin varsa başla. Kesinlikle tavsiye etmem Metin2'nin güncel hali gibi bir şey ömür mahvediyor. Eğlenceli de değil.
Çöp olduğunu bilsem sormazdım hocam. Bilmediğim bir kategori olduğu için soru soruyorum zaten. Ne tavsiye edersiniz peki?

Yani ESO tarzında bir oyun istiyorum açıkçası. Ondan keyif almıştım. Muhtemelen tek oynarım.
O türde güncel oyun yok. Black Deser ve New World ile benzerliği yok apayrı oyunlar. Bu çöplere başlayacağına ESO devam et daha iyi hatta oynamadıysan ESO 2022 çıkışlı High Else var oyunun adı Steam'de ESO Necrom diye geçiyor. Direkt indir oynamaya başla hem bildiğin oyun hem yeni bir deneyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı