6 639407 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 112 13 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar yaz indirimi vardı bende demlerde kaldığım için yetişemedim bugün 20.00 da bitecek fakat pek alabileceğimi sanmıyorum şansımı deneyeceğim ama alamayabilirim. Benim sorum şu New World en yakın ne zaman indirim alabilir? İyi sosyaller.
Arkadaşlar yaz indirimi vardı bende demlerde kaldığım için yetişemedim bugün 20.00 da bitecek fakat pek alabileceğimi sanmıyorum şansımı deneyeceğim ama alamayabilirim. Benim sorum şu New World en yakın ne zaman indirim alabilir? İyi sosyaller.
bayss Kilopat Katılım 19 Eylül 2018 Mesajlar 107 13 Temmuz 2023 #2 Muhtemelen 3 ay sonra Ekim-Kasım ayında bir daha indirime girebilir. Ama Steam kur fiyatı artarsa New World fiyatı da artacak.
Muhtemelen 3 ay sonra Ekim-Kasım ayında bir daha indirime girebilir. Ama Steam kur fiyatı artarsa New World fiyatı da artacak.
6 639407 Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 112 13 Temmuz 2023 #3 bayss dedi: Muhtemelen 3 ay sonra Ekim-Kasım ayında bir daha indirime girebilir. Ama Steam kur fiyatı artarsa New World fiyatı da artacak. Genişletmek için tıkla... Daha çok var 3 ay inşallah kur artmaz.
bayss dedi: Muhtemelen 3 ay sonra Ekim-Kasım ayında bir daha indirime girebilir. Ama Steam kur fiyatı artarsa New World fiyatı da artacak. Genişletmek için tıkla... Daha çok var 3 ay inşallah kur artmaz.