- Makaleler
- 3
Merhaba oyunu yeni satın aldım nerede başlayayım?
Bow + Spear gideyim diyorum güzel geldi. Sizce? PvE ağırlıklı oynarım.Hocam en çok Türk hangi sunucuda emin değilim de oyuncu sayısı bakımından Nysa veya Abaton başlamanızı öneririm.
Solo oynayacaksanız güzel kombo hocam, zaten 60 levelden sonra her silahı oynayacaksınız, günde 3-4 kere stat ve skill treeleri resliyoruz canımız sıkılmasın diye.Bow + Spear gideyim diyorum güzel geldi. Sizce? PvE ağırlıklı oynarım.
Sağ ol kalbin solmasın dili ağır mı oyunun?Solo oynayacaksanız güzel kombo hocam, zaten 60 levelden sonra her silahı oynayacaksınız, günde 3-4 kere stat ve skill treeleri resliyoruz canımız sıkılmasın diye.
60 levele kadar canınız ne çekerse onla oynayın hocam, 625 gear score'a ulaşınca zaten farklı farklı setleriniz olacak.
Ben karakterlerimin birinde hatchet + bow birinde rapier + musket gitmiştim solo oynayacağım için oyun ilk çıktığı zaman 2 sene kadar önce.
Teşekkür ederim, dili ağır derken ne kastettiniz?Sağ ol kalbin solmasın dili ağır mı oyunun?
Hikaye dili oynanış olarak. B1 falanım da ben.Teşekkür ederim, dili ağır derken ne kastettiniz?
Oyuncu kitlesi olarak bahsettiyseniz toxic pek sayılmaz diğer MMORPG'lere kıyasla.
Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam, abartı bir ingilizce istemiyor. C2 olarak gram sıkıntı çekmedim ancak B1'inde pek bir problem yaşayacağını sanmam.Hikaye dili oynanış olarak. B1 falanım da ben.![]()
Sağ ol kıymetli kardeşim. Son olarak beni ikilemde bırakma server birini söyle ona başlayayım.Sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum hocam, abartı bir ingilizce istemiyor. C2 olarak gram sıkıntı çekmedim ancak B1'inde pek bir problem yaşayacağını sanmam.
Oyuncu sayısı şu anda en yüksek olduğu için Nysa öneriyorum. Şuradan takip edebilirsiniz;Sağ ol kıymetli kardeşim. Son olarak beni ikilemde bırakma server birini söyle ona başlayayım.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.