New York'da ucuza ekran kartı nereden alınabilir?

TENSES

Kilopat
Katılım
16 Haziran 2018
Mesajlar
2.882
Çözümler
15
Bir yakınım şu an New York'ta bildiğiniz gibi bugün Black Friday indirimleri var. Orada ben de ona bulabilirse bana ekran kartı almasını söyledim ama best Buy'a ve hb diye bir mağzaydı sanırım hiç ekran kartı yokmuş. Best Buy'ın internet sitesinde çok ucuza vardı gerçi ama hepsi tükenmiş herhalde. Eğer bildiğiniz bir bilgisayar ürünleri satan mağaza varsa yazabilir misiniz? Sitesi olursa daha iyi olur en azından stok var mı öğrenebilirim?
 
Black Friday'de gidip magazadan birsey almak, alabilmek, Yeti'yle kahvalti sofrasinda bulusmak kadar enderdir. O yuzden pazartesi baslayacak Cyber Monday'den birseyler yakalamasini tavsiye ederim.

BestBuy'da da ekran karti karne ile verilir :) Ciddiyim!
 
Karne ile verilir derken?
Cekilise katiliyorsunuz, kazanirsaniz satin alma hakki kazaniyorsunuz. GPU shortage sirasinda buyuk firmalarin cogu (BestBuy, Micro Center, Central Computer...etc) bu sekil satisa basladi. Bir magazaya gidip de "iki tane 3090 sar surdan" diyemiyorsunuz.
 
Sanırım öyle koca New yorkda ekran kartı bulamadı dayım. Bu arada başlık ucuza değildi öyle değiştirmişler ama ucuzunu bırak pahalısını bile bulamadık.😂 Tr den ucuz olması yeterli benim için.
Oyle kolay degil PS5 veya ekran karti bulabilmek bu arada USA'de. Adamlarin sorunu stok kitligi, bizimki ekonomi.
 

Geri
Yukarı