M MKarahan Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 08:13 #1 Merhaba, görseldeki Next start cihazını aldım, araştırdığımda yorumlarda çok hızlı olduğunu yazmışlar ama bendeki hiçbir şekilde hızlı değil ve yavaş çalışıyor. Acaba bir ayar mı yapmam gerek bilginiz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:56
Merhaba, görseldeki Next start cihazını aldım, araştırdığımda yorumlarda çok hızlı olduğunu yazmışlar ama bendeki hiçbir şekilde hızlı değil ve yavaş çalışıyor. Acaba bir ayar mı yapmam gerek bilginiz var mı?
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.048 Çözümler 22 Yer Turkiye Bugün 10:02 #2 Hangi çözünürlükte çalışıyor?
M MKarahan Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 344 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 10:54 #3 pesimist34 dedi: Hangi çözünürlükte çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım hocam onunla ilgisi var mıdır ki
pesimist34 dedi: Hangi çözünürlükte çalışıyor? Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım hocam onunla ilgisi var mıdır ki