NFC olmayan telefona harici NFC eklenir mi?

okodingi

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba malumunuz Papara yakın zamanda doğrulanmamış hesapların fişini çekti ben de telefonumda NFC olmadığı için bu durumdan etkilendim. Yakınlarımın telefonlarında bu özelliğin olup olmadığını sordum ve hepsinden hayır dönütünü aldım bu sorunu harici bir aparat kullanmak çözebilir mi?

Merhaba malumunuz Papara yakın zamanda doğrulanmamış hesapların fişini çekti ben de telefonumda NFC olmadığı için bu durumdan etkilendim. Yakınlarımın telefonlarında bu özelliğin olup olmadığını sordum ve hepsinden hayır dönütünü aldım bu sorunu harici bir aparat kullanmak çözebilir mi?
Aparatlar var diye biliyorum. Nfc aparatları bildiğim kadarıyla telefona takıyorsun https://tr.aliexpress.com/item/1005...TRY!688.07!626.91!!!!!@!12000033840338741!ppc!!! şöyle hocam bakın isterseniz daha uygun fiyatlıları var. Onlara bakın derim telefonunuzun soketi neyse ona göre almanızı tercih ederim.

harici aparat al krallar gibi kullan.

Harici aparat al krallar gibi kullan.

Nerede bulabilirim hocam link falan atabilir misiniz?

Aparatlar var diye biliyorum. NFC aparatları bildiğim kadarıyla telefona takıyorsun https://tr.aliexpress.com/item/1005005637783494.html?src=google&pdp_npi=4@dis!TRY!688.07!626.91!!!!!@!12000033840338741!ppc! Şöyle hocam bakın isterseniz daha uygun fiyatlıları var. Onlara bakın derim telefonunuzun soketi neyse ona göre almanızı tercih ederim.

Anladım teşekkürler ama Amazon'dan almak için kartı nasıl kullanacağım?

Nerede bulabilirim hocam link falan atabilir misiniz?

Anladım teşekkürler ama Amazon'dan almak için kartı nasıl kullanacağım?

Ve fiyat uçuk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı