NFC olmayan telefona harici NFC eklenir mi?

Yeni bir telefon alayım desem onun yerine PC'yi yenilemek daha mantıklı olur ve zaten şu an o kadar param yok.
Size söylemek istediğim tek şey tek şansınız babaannen,anaannen onlarda varsa yap. Onlar pek anlamadıkları için ne yaptığını bilmezler tek şansınız.

Merhaba malumunuz Papara yakın zamanda doğrulanmamış hesapların fişini çekti ben de telefonumda NFC olmadığı için bu durumdan etkilendim. Yakınlarımın telefonlarında bu özelliğin olup olmadığını sordum ve hepsinden hayır dönütünü aldım bu sorunu harici bir aparat kullanmak çözebilir mi?
Konuyu bu kadar uzatmanın manası yok. İlk fırsatta gidip bir TYPE-C RFID NFC okuyucu almanız gerek, ancak bu masraf gereksiz olabilir. Amazon ve Hepsiburada gibi sitelerde alternatifler bulabilirsiniz; ortalama 1000 lira civarında ideal modeller mevcut.

Bununla da uğraşmak istemiyorsanız, bir arkadaşınızın telefonunu alıp Paparayı kurarak işleminizi halledebilirsiniz. Son olarak, telefonu değiştirmek de bir çözüm olabilir. (Redmi 9'da NFC bulunuyor, ancak Türkiye pazarındaki modelde kaldırılmış sanırım. Çeşitli ROM'larla tekrar kullanılabiliyordu diye hatırlıyorum.)

Bildiğim kadarıyla NFC yoksa fotoğraf ile doğrulattırıyor olması lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı