NFS mekanikleri kötüleşti artık

Efe Kaya

Hectopat
Katılım
1 Aralık 2019
Mesajlar
1.672
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar NFS serisine Underground 1 le başladım ve under2 MW1, Carbon, Undercover, Shift, MW2, Payback, NFS 2015, Payback ve heat oyunlarını oynadım. Artık son oyunlara doğru sürüş ve drift mekaniklerinin hiç gerçekçi olmadığını ve bayağı kötü olduğunu fark ettim. Bence artık mekanikten çok hikayeye önem veriyorlar. Şahsen Carbon MW1 ve Underground 2'nin mekanikleri en iyileriydi. Şuanın mekanikleri bende Forza ve assetto oyunlarının çok gerilerinde.
 
Geçen nostalji olarak MW 1 oynadım ve tam tersini düşünüyorum. Sürüş mekaniği kötü geldi. Oyun güzel, belli bir süre sonra alışıyorsun ama araba sürekli kayar halde gibi gidiyor.
 
Geçen nostalji olarak MW 1 oynadım ve tam tersini düşünüyorum. Sürüş mekaniği kötü geldi. Oyun güzel, belli bir süre sonra alışıyorsun ama araba sürekli kayar halde gibi gidiyor.
Bana eski oyunların mekanikleri daha gerçekçi geldi. Gerçek hayat mekanikleri yeni oyunlarda çok uzak geliyor.
 
Drift mekaniği olmayan eski NFS'lerin sürüş dinamiği bana yeterli geliyor. Yeni drift mekanikli NFS'lerde ise Hot Pursuit 2010 hala en iyi mekaniğe sahip. 10 yılda nasıl bu kadar geri gidebildiler anlamış değilim. 2015 ve Payback bile hissiyat olarak Heat'ten daha iyi.
 
Benim favorim Rivals, diğer oyunlarını fazlaca deneyimleyemedim ama Rivals' in sürüş mekaniklerine gerçekten bayılıyorum, sadeliğine de.
 
Hocam mekanikleri kötü değil ama son çıkan oyunlar arcade oyunları. NFS HP Remastered, NFS Heat, NFS Payback. Bunlar arcade oyunları mekaniksel kötü değil. Simülasyon istiyorsanız Assetto Corsa bakın.
 
The Run'dan sonra oyun artık tamamen Arcade oldu. Arabalar buzun üstünde gider gibi hissettiriyor. Geçenlerde Payback aldım ve deneyeyim dedim. 3 saat oynadıktan sonra mekaniklere dayanamadım ve sildim oyunu.
 
MW1 mekanikleri nasıl iyi dalga mı geçiyorsunuz drift yapılmıyor 4WD arabayla pati çekiliyor 4 teker birden(?). Oyunu çok oynadım sevdiğim oyun ama NFS mekanikleri hiçbir zaman iyi olmadı ki. Ug2 güzeldi ama.
 

Geri
Yukarı