NFS Most Wanted Kara Liste Yapıştırmaları

Parzival

Megapat
Yer
Krypton
Daha fazla  
Meslek
Köle
Arkadaşlar şu videodaki linkten dosyaları indirdim fakat oyunun kurulu olduğu yerdeki hangi dosyanın içine atacağımı bilmiyorum. Yardım eder misiniz?

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Link:
Need For Speed MW Blacklist Vinyls.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalar şu şekilde

Ekran Alıntısı.JPG

İçlerinde ise bu dosya var:

Ekran Alıntısı 2.JPG

Dostum yanlış biliyorsam birileri zaten konuyu düzeltir. Mesela orda "VINLYS" olan dosyaların uzantıları "bin" olmak zorunda. Mesela aracımızın ismi Viper. İndirdiğin dosyadaki Viper klasöründeki VINLYS dosyasını CARS/VIPER kısmına girip ordaki vinlys.bin uzantılı dosya ile değiştiriyorsun. Viper örneğini ben verdim. İndirdiğin klasörde hangi aracın ismi var ise onu bulup dosyaları değiştiriceksin.

Son düzenleme:
Hayır o dosyalar video dosyası gibi görünsede oyunda yapıştırma yapıyoruz ya hani yapışkan da denir. İşte ben mesela razor'un mustang'ının yapıştırmasını yapmak istiyorum ama modifiye seçeneiğinde öyle birşey yok. İşte bu dosyalar modifiye seçeneğine o yapıştırmaları ekliyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı