NFS Most Wanted ve Underground 2 dosyaları virüslü mü?

Site doğruymuş ancak NFS U2 ve Most Wanted'i bulamadım.

Kaldırılmış olabilir siteden. Ya da ben şizofrenim hiç eklenmemiş de olabilir. Virüs olmadığından eminseniz kurun. Ya da çok şüphe ediyorsanız ilk başta sanal makinede çalıştırın dosyayı.

virüs totale attığım zaman böyle bir şey çıkıyor ayrıca
oyunun dosyası neden bu simgede hala çalıştırmadım bu arada

Kaspersky ESET ve VirusTotal'den baktım.
ben u2 yi indirdim ama virüs totelden bakamadım
dosyayı atınca bunu diyor içinde nfs underground 2 iso dosyasını atınca üstteki hatayı veriyor

VirusTotal'e indirdiğiniz dosyayı yükleyin hocam.
hocam indirdiğim dosyayı atıyorum ama site okumuyor

Son düzenleme:

Ben tarattım virüssüzdü hocam rahatça oynayın NFS MW ve UG2'yi. URL'den taradım bir de Kaspersky ile taradım sıkıntı yok oynuyorum şu an. Önce oyunu kurun hocam kurulum olmadan açılmaz.

Ben tarattım virüssüzdü hocam rahatça oynayın NFS MW ve UG2'yi. URL'den taradım bir de Kaspersky ile taradım sıkıntı yok oynuyorum şu an. Önce oyunu kurun hocam kurulum olmadan açılmaz.
hocam indirdim u2 yi oynuyorum şu anda eset indirdim bilgisayara normalde korsan falan hiç uğraşmadığım için windows defender vardı 30 günlük eset indirdim ne olur olmaz şimdi mw indiricem teşekkürler içimi rahatlattığınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…