NFS Payback, AC Origins, Injustice 2 VB. Oyunlar Neden Kırılamadı?

Anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Oyunlar bedavaya yapılmıyor. Çok ciddi paralar ile oyun yapılıyor. Herkes korsan indirse adamlar zararına dahada oyun mu yapacak? Sırf seni eğlendirmek için.
Ben Steam kod satan yerlerden çok alışveriş yaptım. Bir kere sorun yaşamadım ya. Üstelik Dolar ile alışveriş yapılmıyor. 7.75₺ fiyatını geçen haftalarda gördüm. Genelde 10₺ civarında satılıyor. Şu an Skyrim Steam kod olarak yaklaşık 18₺. Ara sıra 7.75₺ ile 10₺ civarlarına düşüyor. Arada sırada takip etseniz çok net görürsünüz.
İkimizde yanlış olduğunu biliyoruz fakat dahada siz korsan oyunu savunuyorsunuz. Bu çok garip.
123123123.jpg

Hatta bir ara 7.13₺ fiyatına kadar düşmüş. :)

Kırmak isteseler kırarlar ama uğraşmıyorlar. NASA bile hackleniyor. Bu oyunlar mı kırılmayacak? O yüzden bence bilerek kırmıyorlar. 1 sene zaman geçiyor sonra bir bakıyorsun oyunlar kırılmış.

Askeri maaş 3000TL olunca bende orjinal oyun alabilirim. :)

Sende bendensin. 59 dolarlık oyun bizde 230 TL. Biz nasıl alalım bu oyunları. PC yükseltemiyoruz daha. Sonuçta PC bileşenlerinin fiyatı belli. Biz 4 katı para ödüyoruz o parçaları almak için.:dikkatli:

An itibari ile AC Origins kırıldı.

Fitgirl baktım aynen kırılmış.:LOL:

Kırmak isteseler kırarlar ama uğraşmıyorlar. NASA bile hackleniyor. Bu oyunlar mı kırılmayacak? O yüzden bence bilerek kırmıyorlar. 1 sene zaman geçiyor sonra bir bakıyorsun oyunlar kırılmış.

Sende bendensin. 59 dolarlık oyun bizde 230 TL. Biz nasıl alalım bu oyunları. PC yükseltemiyoruz daha. Sonuçta PC bileşenlerinin fiyatı belli. Biz 4 katı para ödüyoruz o parçaları almak için.:dikkatli:

Fitgirl baktım aynen kırılmış.:LOL:
Darısı NFS'nin başına. NFS çıkana kadar Farcry 3 yeniden bitireyim dedim save sorunu çıktı. Şans yok bizde :D

Darısı NFS'nin başına. NFS çıkana kadar Farcry 3 yeniden bitireyim dedim save sorunu çıktı. Şans yok bizde :D

NFS biraz zor kırılır online olduğu için. AC kırılması iyi oldu sonuçta daha güncelleme gelmez AC. Hem en son sürümü ve DLC içeriyor. Korsan oyun orijinal oyun gibi sorunsuz olmuyor bu işler şans işi.

Allah'ım yeter artık görüyorum ve susuyorum ama cidden yeter. Bırakın insanlar nasıl oynamak istiyorsa oynasın. Burda söylemese oynamıyor mu ki? Aranızda hiç biriniz korsan oynamadınız mı? Evet oynadınız. Arkadaşın USB'sinden, internet kafenin bilgisayarından, 2 liraya bir bilgisayarcıdan...

Hanginiz Underground 2 veya Most Wanted için para ödedi? İnsanları sorgulamayın artık. Parayla almıyorsa demekki online da oynamak istemiyordur. Sen al online istediğin gibi oyna. İnsanları sıkboğaz etmeden duramıyorsunuz. Bir de bunun üstüne ban yerim bir güzel. Neyse gören görsün en azından.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı