NFS Payback, AC Origins, Injustice 2 VB. Oyunlar Neden Kırılamadı?

Fitgirl. En güvenilir sürüm sonuçta kızın bir ünü var. O ünü kaybetmemek için zararlı yazılım yükleneceğini düşünmüyorum. Eğer sorduğun soru buysa.
Zararlı yazılıma gerekte yok zaten yan taraftaki maden tablosuna bakarsan... Sıkı takipçileri tarayıcı üzerinden madencilik yapıyorlar.

Zararlı yazılıma gerekte yok zaten yan taraftaki maden tablosuna bakarsan... Sıkı takipçileri tarayıcı üzerinden madencilik yapıyorlar.

CYP kırdı oyunu ama ben fitgirl bekleyeceğim.;) Pek fazla sağa sola bakmadığım için istediğimi alıp çıkıyorum.:LOL:

Torrent oyun yazınca çıkıyor zaten.

Paybcak'den bahsediyorum.

Bu tür oyunları bir çok kişinin oynaması daha iyi. Çünkü shadow of war oynuyordum ve karakterim binanın içine girdi shadow strike yaparken.:LOL:Bu tür hataları bildirip oyuna güncelleme getirerek daha iyi bir oyun deneyimi olabiliyor.

Oyunları korsan oynayıp bunu bir şekilde meşru göstermeye çalışmak en basit tabiriyle ayıp! Günümüzden 15 sene öncesinde bulunduğum şehirde orijinal oyun satan bir yer bile yoktu. İnternet üzerinden indirmek yerine bir yerden 2 milyona oyunu orijinal diye alırdık. Günümüzde oyuna legal şekilde ulaşabileceğimiz bir sürü platform var. Witcher 3 gibi 100 saat hikaye sunan bir oyunu indirimle 39TL'ye almak varken hala korsan alıyorsan eleştirdiğin zenginler kadar emek hırsızlığı yapıyorsun. Kimi oyunların çok pahalı olduğuna katılıyorum, keşke bir şekilde ülkelere göre fiyatlandırma yapılsa. 209TL yerine, 80TL'ye satılsa oyun yüksek satış rakamı ile yine aynı kar edilebilir. Bütün olumsuzluklara rağmen çözümler de var. Steam aile paylaşımı ile yakınlarınla yasal şekilde oyun paylaşımı yapabilirsin mesela. Oyunları deneyip beğenmezsen iade etme şansın da var. Şirketler bu işten kar etmezse nasıl yeni oyun gelecek? AAA oyunlara 200 milyon dolar harcayan firmalar var. Bu adamlar bu oyunu satamazsa nasıl oyun oynayacaksın? İndirim takip et, takas yap, arkadaşınla paylaş... Eğer istersen çözüm var.

O kadar fazla tatava yapmışsınız ki okumadım bile. Diyeceğiniz tek şey "ARTIK OYUNLARIN KORUMASI ARTTI O YÜZDEN KIRILAMIYOR". Bırakın, internet adamın bilgisayar adamın istediğini yapsın hepimiz korsan oyunun iyi bir şey olmadığını biliyoruz adam "Korsan oyun oynayacağım oynayayım mı?" diye sormadı ya. Ya cidden size ne kardeşim. Bırak çaresini oyun yapımcıları düşünsün.

Yapılması suç olan eylemlere karşı çözüm bulması gereken sadece mağdur mudur? Bu nasıl zihniyet? Ayrıca oyunların korsanının olup olmadığını merak etmek hobi midir? Korsanın iyi olmadığını herkes biliyor mu, cidden mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı