Nice Hash düşük mh gösteriyor

RTX2023

Hectopat
Daha fazla  
3070LHR kartım var nice hash LHR kırdı diye indirdim tahmini kazanç olarak 1.5 dolar gösteriyordu sitesinde ama 1€ falan kazanıyorum.
Mh değeride 38 yazıyor başka minerlar ile yaparken de zaten 38mh alıyorum.

Dosya Ekleri

• AACDC0EF-AD89-4ABD-9CF0-1D373659E0AB.png
    AACDC0EF-AD89-4ABD-9CF0-1D373659E0AB.png
    106,7 KB · Görüntüleme: 67
Nicehash nbminer ile ethash 43-45 arası kazıyor bende 3060 V2 kartla. Bilgisayarı boşta bırakırsam 45'te gidiyor genelde. Kazmaya başlayınca az görev olduğu için daha düşük olabiliyor bir süre sonra Accept kısmındaki kabul edilen iş sayısı artıyor. Örneğin bir saat sonra durum aynı mı? Bir de programdaki pluginleri yükleyip güncellediniz mi? NBMiner_LHR yüklenmiş olmalı.

Kartınız için önerilen ayarlarda overclock yaparsanız daha az elektrik harcayıp daha çok iş yaparsınız. Nicehash Quickminer overclock işini kendisi yapıyor sanırım. Nicehashminer biraz daha gelişmiş bir program.

Kazandırdığı paradan çok kazandığınız btc önemli. Döviz gibi borsa gibi değeri değiştiği için o kısım sürekli oynar. Kripto para şu anda çok düşüşte.

OC yapmadan ne bekliyordunuz sihirli şekilde yükselmesini mi? Stok olarak yapıyorsanız 1-2 aya belleklerinizi de elinize alırsınız sonra kart çöp olur.
Bilgisiyar aktif olarak gün içinde kullanıldığı için OC yapmak istemedim yanlış birşey yaparım diye. Öneriniz varsa o ayarlara getirebilirim.
OC yapmadan ne bekliyordunuz sihirli şekilde yükselmesini mi?
Elimde eskiden lhr olmayan 3070 vardı 52mh gibi bir değer alıyordu sanırım oc yapmadan. LHR tamamen kırılıncada aynı performansı almasını bekledim kartın .

Son düzenleme:
Bilgisiyar aktif olarak gün içinde kullanıldığı için OC yapmak istemedim yanlış birşey yaparım diye. Öneriniz varsa o ayarlara getirebilirim.
Core -200, Mem +1400, Power %58 bu ayarlarla 58-63Mh/s alırsınız. QuickMiner'ın bu sürümünü kullandığınızdan emin olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı