Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 19 Mart 2021 #1 Nicehash şirketinin phoneix madenciliği kullanımını durdurun açıklaması hakkında ne düşünüyorsunuz?
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 19 Mart 2021 #2 Bir haftalık bir haber. Bunun yapılmasının sebebi de madenci kurulum linklerinin değişmesi. Büyütülecek bir olay yok ortada.
Bir haftalık bir haber. Bunun yapılmasının sebebi de madenci kurulum linklerinin değişmesi. Büyütülecek bir olay yok ortada.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.236 Makaleler 3 Çözümler 195 19 Mart 2021 #3 Önceden kuranlar için bir sorun yok. Kaldırmak zorunda değilsiniz.
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 19 Mart 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: Önceden kuranlar için bir sorun yok. Kaldırmak zorunda değilsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben sonra kurdum. Format atmam yeterli olur mu? Aynı modem üzerinden diğer bilgisayarlarımadamı tehlikede?
ItsAllGoodman dedi: Önceden kuranlar için bir sorun yok. Kaldırmak zorunda değilsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben sonra kurdum. Format atmam yeterli olur mu? Aynı modem üzerinden diğer bilgisayarlarımadamı tehlikede?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.236 Makaleler 3 Çözümler 195 19 Mart 2021 #5 Mr.Kitty dedi: Ben sonra kurdum. Format atmam yeterli olur mu? Aynı modem üzerinden diğer bilgisayarlarımadamı tehlikede? Genişletmek için tıkla... En iyisi her şeyi sıfırlamanız olacaktır. Modemi fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.
Mr.Kitty dedi: Ben sonra kurdum. Format atmam yeterli olur mu? Aynı modem üzerinden diğer bilgisayarlarımadamı tehlikede? Genişletmek için tıkla... En iyisi her şeyi sıfırlamanız olacaktır. Modemi fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.
deadasdeadcanbe Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 96 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Editör 19 Mart 2021 #6 Durdurdum.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #7 İndirdim ama kullanmadım, ilk günden beri Lol Miner kullanıyorum.
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 19 Mart 2021 #8 yyildirayy dedi: İndirdim ama kullanmadım, ilk günden beri Lol Miner kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Lol miner neden az kazıyor phoneix e göre özel bir ayar yaptınız mı? Son düzenleme: 19 Mart 2021
yyildirayy dedi: İndirdim ama kullanmadım, ilk günden beri Lol Miner kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Lol miner neden az kazıyor phoneix e göre özel bir ayar yaptınız mı?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #9 Mr.Kitty dedi: Lol miner neden az kasıyor phoneix e göre özel bir ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Az kasıyor derken?
Mr.Kitty dedi: Lol miner neden az kasıyor phoneix e göre özel bir ayar yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Az kasıyor derken?
Mr.Kitty Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 912 Çözümler 1 19 Mart 2021 #10 yyildirayy dedi: Az kasıyor derken? Genişletmek için tıkla... Lol Miner 27 28 mhs ile kazım yapıyor. Phoenix 31 32 ile.
yyildirayy dedi: Az kasıyor derken? Genişletmek için tıkla... Lol Miner 27 28 mhs ile kazım yapıyor. Phoenix 31 32 ile.