Nicehash Phoenix madencisini kullanmayı hemen durdurun!

Lol Miner 27 28 mhs ile kazım yapıyor. Phoenix 31 32 ile.
27-28 olduğunu kim söyledi.
Zorlasam 31 yaparım ama gerek yok.

Son Mining Ayarı.PNG
Eki Görüntüle 930195

Ben senin ne kadar kazdığını sormadım ki :D İki uygulamanın birbirinden farklı değerler aldığını dile getirdim. Sizin bu konuda bir değerlendirmeniz var mı? Özellikle Lol Mineri neden tercih ettiniz? Phoenix ile kazım yaptınız mı?
27-28 ancak kazıyor demek sormak değil mi? Bende senin dediğin gibi değil ben 30 kazıyorum dedim. Neden sorduğun soruyu sormadım diyorsun onu da ben anlamadım. Tercih meselesine gelirsek ben bunu kullanmayı uygun gördüm.

27-28 ancak kazıyor demek sormak değil mi? Bende senin dediğin gibi değil ben 30 kazıyorum dedim. Neden sorduğun soruyu sormadım diyorsun onu da ben anlamadım. Tercih meselesine gelirsek ben bunu kullanmayı uygun gördüm.
27 28 kazıyor dediğimde senin ne kadar kazdığını tahmin ettiğimi düşünmen senin hatan.
27 28 kazıyor demek ayrıca sormak değil. Zaten bildiğim bir şeyi neden sorayım.
Benim sorduğum ikisinide test edip LolMineri tercih ettiğinize göre bir ayar yaptınız mı?
Çünkü Phoenix Lol Minere göre fazla kazım yapıyor. Neyse anlaşıldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı